Özlem ve Tayyar Öz Çiftinin Değişimi Çok Konuşuldu! 9 Kasım'da Yaşanan Son Dakika Magazin Olayları

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Yıllar önce Adını Feriha Koydum dizisiyle hayatımıza giren daha sonra pek ekranlarda göremediğimiz Feyza Civelek, son olarak Kızılcık Şerbeti'yle bomba gibi bir geri dönüş yaptı. Nilay karakteriyle her hafta konuşulan Civelek, Katarsis programında hastalığını, yaşadığı süreci ve Nilay karakterini anlattı.

👇

Neden Peruk Takıyor? Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten Dikkat Çeken İtiraflar

2. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın hayatına dair şaşırtıcı detaylar çıkmaya devam ediyor. Dilan Polat'ın eski hayatına dair şaşırtıcı detayları ortaya döken şarkıcı Esra Balamir, bu sefer de "pembe dizi izler gibi izledim" açıklamasında bulundu.

👇

Dilan Polat'ın Ateş Püskürdüğü Esra Balamir'den Yeni Açıklamalar: Benden Yardım İstemişti

3. Dilan ve Engin Polat, yaşadıkları hızlı yükselişin ardından kara para akladıkları suçlamasıyla tutuklandı. Polat ailesinin tutuklanmasının ardından gözler, diğer fenomenlere çevrildi. Özellikle Feyza Altun'un incelenmesi gerektiğini işaret ettiği Özlem ve Tayyar Öz çiftinin değişimi insanların dikkatini çekti!

👇

Dilan ve Engin Polat'tan Sonra Gözlerin Çevrildiği Özlem ve Tayyar Öz'ün Ağızları Açık Bırakan Değişimi

4. Dilan ve Engin Polat'ın ardından şüphelerin odağına yerleşen Özlem ve Tayyar Öz çifti, Avukat Feyza Altun'un iddialarına yanıt niteliğinde bir video paylaştı. Altun Twitter hesabından paylaştığı görüntülerde çocuk ve yaşlı demeden herkese kurtlu, son kullanma tarihi geçmiş ürünler satıldığını söylemişti. Özlem ve Tayyar Öz tesislerinden görüntüler paylaştı.

👇

Feyza Altun'un Ürünlerinden Kurt Çıktığını İddia Ettiği Özlem ve Tayyar Öz Çifti Tesislerden Görüntü Paylaştı

5. Bugüne kadar birçok yapımda başarılı işlere imza atan Melisa Sözen, magazin dünyasının da sevilen bir ismi. Sosyal medya hesaplarında zaman zaman paylaşım yapan isim son fotoğrafıyla kısacık kestirdiği saçlarını paylaştı! Kısa saç batağına düşen ünlü ismin yeni tarzını kimileri çok severken kimileri de pek beğenmedi doğrusu.

👇

Melisa Sözen de Kısa Saç Batağına Düştü: Rapunzel Saçlarını Kısacık Kestirdi!

6. Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı son yıllarda Championship takımlarından Hull City ve İrlanda Premier Lig ekiplerinden Shelbourne FC'nin çoğunluk hisselerini satın alması ile sık sık gündeme gelmişti. Acun Ilıcalı şimdi de Adnan Oktar ile ilgili bir konu ile gündeme geldi.

👇

Adnan Oktar'ın 'Acun Ilıcalı da Benim Talebemdi' Dediği Anlar Yeniden Gündem Oldu: 'O Çok Yaman Bir Kerata'

7. MediaCat ve Ipsos tarafından yapılan Celebrity Güven Endeksi ile her yıl ülkemizdeki en güvenilir bulunan ünlülerin listesi hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün 2023 yılının en güvenilir ünlü isimleri açıklandı. 20 kişinin yer aldığı liste sosyal medyada gündem olurken Yeşim Salkım açıklanan listeye verdiği tepkiyle gündem oldu.

👇

Türkiye'nin En Güvenilir Ünlüler Listesini Beğenmeyen Yeşim Salkım Dikkat Çeken Bir Yorum Yaptı

8. Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının konuğu olan iletişimci Sevda Türküsev, Dilan Polat'ın ardından ağladığı iddia edilen Murat Övüç'e ateş püskürdü. Övüç ile Türküsev arasında canlı yayında gerginlik yaşandı.

👇

Dilan Polat'ın Ardından Ağladığı İddia Edilen Murat Övüç Canlı Yayında Gergin Anlar Yaşadı

9. Angelina Jolie ile rol alacağı 'Maria' filmiyle gündeme gelen başarılı oyuncu Haluk Bilginer, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir AVM'de görüntülendi. Kendisiyle özdeşen sakallarını kesen Haluk Bilginer, verdiği kilolarla da dikkat çekti.

👇

Verdiği Kilolarla Dikkat Çekti! Haluk Bilginer'in Sakallarına Veda Ettiği Yeni Tarzı Gündem Oldu

10. Alina Boz ile yeni bir ilişkiye başlayan Umut Evirgen, bir süredir oldukça ciddi olduklarını söyledikleri bir ilişki yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen’in, eski aşkı Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı olay yaratan pozları beğenmesi sosyal medyanın diline düşmüştü. Alina Boz’dan bu jet beğeniye jet bir yanıt geldi.

👇

Alina Boz, Umut Evirgen’in Serenay Sarıkaya'nın Fotoğrafını Beğenmesine Jet Hızıyla Yanıt Verdi!

11. Ebru Şahin önceki gün Los Angelas'ta düzenlenen Hollywood Türk Film ve Drama Günleri etkinliğinde şıklığıyla kendine hayran bırakmıştı. Güzel oyuncunun davet şıklığının bedeli ortaya çıktı.

👇

Los Angeles'ta Düzenlenen Türk Film Günlerine Katılan Ebru Şahin'in Davet Şıklığının Bedeli Belli Oldu!

12. Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından tüm gözler diğer fenomenlere çevrildi. Oyuncu Nihal Yalçın ise fenomenlerle ilgili attığı tweetle dikkat çekti!

👇

Oyuncu Nihal Yalçın, Güzellik Merkezi Açan Fenomenlerle İlgili Olay Yaratacak Bir Tweet Attı!

13. People dergisi her yıl, yılın en seksi erkeğini açıklıyor. Bununla birlikte kullanıcılarla yapılan anketlere göre en seksi erkekleri de açıklıyor, bu yıl seçilen isimleri görünce bakalım hak verecek misiniz?

👇

People Dergisi, Kullanıcılarla Yapılan Anketlere Göre En Seksi Erkekleri Açıkladı!

14. Hem başarısı hem de karizmasıyla herkesin beğenisini kazanan Kıvanç Tatlıtuğ ne yapsa gündem oluyor. Bugün de Instagram hesabından yayınladığı karavan pozu kısa sürede binlerce beğeni aldı.

👇

Kıvanç Tatlıtuğ'un Karavan Pozu Yakışıklılığının "Zekatını Vermiş" Dedirtti!

15. Mütevazılığı ile kalbimizde taht kuran güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz günlerde samimi açıklamalarda bulundu. Birçok ünlünün aksine "Marka takıntım yok" diyen ünlü oyuncu tarzı ile ilgili bazı açıklamalarda bulunmayı da ihmal etmedi.

👇

Sevilen Oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Tarzı İle İlgili Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

16. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, kadınlarla muhabbet edemeyip neden kadınların erkekler gibi mizah yapamadığını sorgulayan sosyal medya kullanıcısına fena patladı. Ünlü oyuncu, 'Biraz da beyin dolgusu' diyerek çıkışta bulundu.

👇

Farah Zeynep, Kadınlarla Muhabbet Edilmediğini Söyleyen Kişiye Verdi Veriştirdi: 'Biraz Beyin Dolgusu'

17. Kerimcan Durmaz, videolarını farklı dillerde çekebilmek için yapay zeka teknolojisini denediği bir video paylaştı.

👇

Kerimcan Durmaz Yapay Zeka Teknolojisi Sayesinde Birkaç Farklı Dilde Birden Konuşabildiği Videoyu Paylaştı

18. Sosyal medya fenomenleriyle ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Dilan ve Engin Polat çiftinin görkemli yaşamının üstüne giden Avukat Feyza Altun, bu kez de Özlem ve Tayyar Öz çiftini mercek altına aldı.

👇

Feyza Altun, Özlem Öz ve Tayyar Öz Çiftinden Yardım İsteyen Bir Anneyle İlgili Skandal Bir İddia Ortaya Attı

19. Kara para aklama, vergi kaçırma ve yasa dışı bahis gibi suçlamalarla emniyeti harekete geçiren Dilan Polat ve Engin Polat ikilisi hakkında tutuklama kararı verildi. Lüks hayatlarına paylaşımlarıyla tepki çeken Polatlar'ın ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Güzellik sektörünün önde gelenlerinden Neslim Güngen ve eşinin de paralarla çektiği bir video yeniden gündeme geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Güngen videodaki paraların ise sahte olduğunu söyledi.

👇

Dilan Polat'tan Sonra Gündem Olan Neslim Güngen ve Eşinin Euro Dolu Videosu Tartışma Yarattı

Popüler İçerikler

Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!