Özlem Gürses'in Yayınında Narin ile İlgili Şok İddialar: "Öldüren Amca Değil!"

8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni yaşadığı köyden 3 km uzakta kaybının 19'uncu gününde bulundu. Gazeteci Özlem Gürses bugünkü yayınında Pınar BK ile Narin'in ölümü ile ilgili şok iddialardan bahsetti.

Herkesin güzel haber beklediği Narin'den acı haber geldi. Türkiye Narin'in cansız bedeninin bulunduğu haberi ile yasa boğuldu.

Gazeteci Özlem Gürses bugünkü yayınında Pınar BK ile Narin'in ölümü ile ilgili şok iddialardan bahsetti.

İlk günden bu yana dosyayı araştıran Pınar Karabulut, Narin'i öldüren kişinin amcası olmadığını iddia etti. Gürses ise bu iddiaya katıldığını belirtti.

Amcanın arabasında bulunan dışkı ve kusmuk detayları şüpheleri amcaya çekmişti. Amca ile Narin arasında bir arbede mi yaşandı, sorusu ortaya çıkmıştı.

Amca Salim'in en başından bu yana aile tarafından korunduğunu söyleyen Gürses'in yayınında Ersin Eroğlu amca tutuklandıktan sonra ilk ziyarete gidenin aile olduğunu da hatırlattı.

Diğer yandan amca Salim'in öldürmemesi suça ortak olmadığını göstermiyor. Pınar BK, "Cansız bedeni oraya bıraktılar. Bu kişi amcadır" diye konuştu.

Olay ile ilgili bilgi sahibi ve uzman kişilerle görüştüğünü söyleyen Pınar BK, "İlk şüpheli Enes'ti" dedi. Enes, Narin'in abilerinden biri ancak askere gidecek olan ve annenin köpeğe işkence ettiğini itiraf ettiği abisi değil.

Abinin ise köyde olmadığı ve saklandığı söyleniyor. Bir süredir abiden haber olmadığını Gürses daha önceki yayınlarında da işlemişti.

Pınar BK, Narin'i öldürenlerin "1 ya da 3 kişi" olduğunu düşündüğünü söyledi.

Pınar BK ayrıca annenin kayıp kızı için bir damla gözyaşı dökmediğini de söyledi.

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
08.09.2024

Doğu ve Güneydoğu illeri bu ülkenin kangreni.

08.09.2024

aynı zamanda iç anadolu aynı zamanda karadeniz. Bütün köyler ve kasabalar. İzmir gibi modern ve medeni bir şehrin köylerinde gördüğüm pedofiliyi, çocuklar arasında yaşanan ilişkiyi, oğlancılığı anlatamam... Bunlar akşama kadar insanlara ahlak namus din dersi veren tipler

11.09.2024

çeşit çeşit senaryo var ne onemi var ki tek gerçek o çiçeği sondurduler geri de gelemez artık. aklim almiyor hic kim nasil ya nasil yapabilir. Bana denk gelseydi keske. bir kizim var kendi çocuğuma arkadaş olurdu diyorum,daha guvende olurdu kendi kızımdan ayirmazdim onu keske. kekler kurabiyeler yapardim.hata yapilmış olabilir ama oldurmeseydiler keske cocugu. yazik oldu cocuga çok hem de

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ