Özkan Uğur'un Yaptığı Paylaşım Sevenlerini Üzdü! Üçüncü Kez Kansere Yakalandı

MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, daha önce iki kez lenf kanserine yakalanan ve yenen ünlü sanatçı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine hastalığının nüksettiğini açıkladı.

Özkan Uğur, 2013 ve 2020 yıllarında lenf kanserine yakalanmış ve başarılı geçen tedaviler sonrasında eski sağlığına kavmuştu. Instagram hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yapan ünlü sanatçı akıllı ilaç tedavisi olacağını ve tedavi süreci boyunca kalabalık ortamlardan uzak duracağını açıklayan Özkan Uğur, konserlere ara verme kararı aldı.

Özkan Uğur yaptığı paylaşımda 'Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
29.04.2022

Allah yardımcısı olsun acil şifalar dileriz.. Yakın zamanda da abisini kaybetti . o da şarkıcıydı kendi gibi. Üzüldüm.

29.04.2022

Allah yardımcın olsun. Allah sana çok çok sabır versin. Allah sana acil acil şifalar versin. Tez zamanda düzelirsin inşallah.

29.04.2022

Çok tatlı da birisi hep böyle olması üzücü

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ