Özgür Özel Son Anketi Açıkladı: CHP mi AK Parti mi Birinci Parti?

Yerel seçimlerde AK Parti’yi geçerek birinci parti konumuna yükselen CHP’de Genel Başkan Özgür Özel, son anket çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özel, yerel seçimlerden sonra CHP’nin oylarını artırdığını ve Türkiye’nin birinci partisi olmaya devam ettiklerini söyledi.

CHP lideri Özgür Özel Bursa’yı ziyareti sırasında il başkanlığını ziyaret etti ve önemli açıklamalarda bulundu.

Belediyelerin SGK borçlarını tahsil edileceği haberlerini “Erdoğan’ın belediye darbesi” olarak tanımlayan Özgür Özel, ”SGK'ya belediyelerin borcu çok tahsile vereceğiz' diyorlar. SGK'ya belediyelerin borcu hep çoktu. Sadece Bursa Belediyesinden bize kalan borcu 30 milyar ne konuşuyorsunuz? Türkiye'nin en borçlu belediyeleri AK Parti'den CHP'ye geçen belediyeler. Elimizi kolumuzu bağlamaya çalışan bir iktidar var. Başaramayacaklar” dedi.

“AK Parti harcamız ama hesabı bize, CHP’ye ödetmek istiyorlar”

Sık sık erken seçim çağrısında bulunan Özgür Özel, son anket çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Özel, “Panorama TR Araştırma Şirketi’nin sonuçlarına göre, geçen aya göre partimiz oyunu yarım puan arttırdı, AK Parti yarım puan kaybetti. CHP yüzde 35,4 ile yine birinci parti, AK Parti yüzde 31 küsur bir oyla ikinci parti. Yerel seçimlerdeki 1,8'lik farkı her ay istikrarlı bir şekilde arttırarak şu anda 4 puana çıkarmış durumdayız” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

CHP Lideri Özgür Özel'den Sokakta Karşılaştığı Bir Köpeğe: "Meclistekilere Bir Şey Söylemek İster misin?"
Özgür Özel’den Vedat Işıkhan’a ‘En Borçlu 5 Belediye’ Cevabı: “En Borçlular AK Parti’den Aldıklarımız”
Özgür Özel’den Hem Recep Tayyip Erdoğan’a Hem de Kemal Kılıçdaroğlu’na Cevap
MHP’li İzzet Ulvi Yönter’den Özgür Özel’e: "Seni Şapşik"

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner, Afişte Olmamasına İsyan Etti
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
YORUMLAR
26.07.2024

Ak Parti hala nasıl yüzde 30 larda olur aklım almıyor

26.07.2024

Hocam yaşadığınız ülkenin dinamiklerini anlamanız lazım. Artı panorama anket tr güvenilmez bir şirket. https://10haber.net/siyaset/panoramadan-son-anket-kilicdaroglu-onde-ama-ilk-turda-bitme-ihtimali-dusuk-184262/amp/

akp hala %31 oy alıyorsa bir sonraki seçimi mutlakq kazanacaktır. mankurtların ve ülke hasretiyle ysnıp tutuşan gurbetçilerin oylarıyla ha birde soğancıların oylarıyla rahatça %50yi geçerler. ama nasıl hala %31 ler ve daha ne olması gerekiyor sorusu kafamı kurcalıyor

26.07.2024

MHP'nin aldığı oy oranı daha vahim bir tabloyu bize gösteriyor aslında.

26.07.2024

Belediye borçları ve köpeklerle ilgili alınan kararların ana sebebi kaybettikleri belediyelerin hıncını almak. Borçlarla maddi olarak zor durumda bırakmaya çalışıyorlar. Köpekler üzerinden de -açtıkları odalarda söyledikleri gibi aşılı ve uysal olanları dürtecek, kışkırtacak ve videoya alacaklar- başkanları hapse atıp belediyelere çökecekler. Bunu anlayamayan sözde muhaliflere de yazıklar olsun.

TÜM YORUMLARI OKU (23)