Onedio Logo

Özgür Özel, İstanbul İradesine Sahip Çıktı, "Korkmuyoruz" Dedi

Kapak Görseli

Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınışı günlerdir başta Saraçhane Meydanı olmak üzere ülkenin çeşitli meydanlarında protesto ediliyor. Özgür Özel, halkı sokağa davet ederken Saraçhane Meydanı'ndan kalabalıklara seslenerek dayanışma çağrısı yapıyor. Bugün İmamoğlu'nun adliyeye sevk edileceğini  hatırlatarak bu gece olabileceklere karşı halkı da uyardı ve yeni eylem alanlarından bahsetti.

Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması protesto edilmeye devam ediliyor.

Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması protesto edilmeye devam ediliyor. Görseli

Ekrem İmamoğlu ve İBB'ye yapılan operasyon sonucunda muhalefet kararı protesto etmeye devam ediyor. Saraçhane'den başlayan protesto dalgası tüm ülkeye yayılmış durumda. Özgür Özel'in dayanışma çağrısına bugün bir yenisi daha eklendi.

Özgür Özel bugün yaptığı açıklamada olabilecekleri ve yeni eylem alanlarını açıkladı.

Özgür Özel bugün yaptığı açıklamada olabilecekleri ve yeni eylem alanlarını açıkladı. Görseli

Özel, 'Bu gece her yerde olabiliriz. Önce Saraçhane'de buluşuyoruz. Sonra gecenin seyrine göre Çağlayan'sa Çağlayan, Vatan'sa Vatan... Vatan'dan sevk olunduysa Çağlayan, olmadıysa Vatan... Çağlayan'da bir şey olur Vatan'a dönülürse tekrar Vatan... Çok çok kötülük olursa Taksim. Bugün biz can yakmadan, hiçbir ananın evladının saçının teline dokunmadan ama yılmadan 81 ilde sokaklardayız, meydanlardayız' dedi.

"İstanbul'un iradesine dokunmaya kalkana biz de dokunuruz"

Özgür Özel yaptığı açıklamada irade çağrısı yaptı. Özel, 'Hiçbir kanunsuz anayasaya aykırı hiçbir yasağı, üç gündür uymadığımız gibi bugün de uymayacağız. İstanbul'un Şişli'nin, Beylikdüzü'nün iradesine dokunmaya kalkana biz de dokunuruz. 

Türkiye'de ekonomi kötüye gitsin, düzen bozulsun istemeyiz. Biz devleti kurmuş partiyiz. Düzeni bozmasınlar. Biz aklı selimin hakim olmasını, vicdanların, aklın önde olmasını bekliyoruz.' dedi.

"Korkuyu tükettik..."

Özgür Özel açıklamasını 'Ne yapacaksınız diyene... Korkmuyoruz. Biz korkuyu tükettik. Korku kalmadı bizde. Korkmuyoruz.' diyerek noktaladı.

İlginizi Çekebilir

Gözaltında Olan Ekrem İmamoğlu İfadesinin Ardından Adliyeye Sevk Edildi
Türk Telekom Başantrenörü Erdem Can Maç Sonunda İmamoğlu'na Destek Verdi
İPA Başkanı Buğra Gökçe "Yakalandı" İddialarına Yanıt Verdi: "Kendi İrademle Gittim"

Popüler İçerikler

Ekrem İmamoğlu Gözaltına Alınmıştı: Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Kez Konuştu!
Ekrem İmamoğlu Gözaltına Alınmıştı: Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Kez Konuştu!
Berna Laçin, Ekrem İmamoğlu'nun Cezaevine Gönderilmesinin Ardından Hastanelik Oldu
Berna Laçin, Ekrem İmamoğlu'nun Cezaevine Gönderilmesinin Ardından Hastanelik Oldu
Melih Gökçek’in Ekrem İmamoğlu'nun Eşi Dilek İmamoğlu’nu Hedef Aldığı Çirkin Mesaja Tepki Yağıyor
Melih Gökçek’in Ekrem İmamoğlu'nun Eşi Dilek İmamoğlu’nu Hedef Aldığı Çirkin Mesaja Tepki Yağıyor
YORUMLAR
22.03.2025

troller basmış burayı da.

22.03.2025

ittir havlar. s.kt.r et.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ