Özgür Özel'in Tunç Soyer'e Önerdiği Görevin Ne Olduğu Ortaya Çıktı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in geçen hafta Soyer’le yaptığı sürpriz görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Son zamanlarda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda yeniden aday gösterilmeyen Tunç Soyer'in, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le gerçekleştirdiği görüşme hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Bu bilgilere göre, geçen hafta gerçekleşen bu sürpriz görüşmede, Özel, Soyer'e CHP'nin yurtdışı danışmanlığı görevini teklif etti. Ancak, bu öneri Soyer tarafından reddedildi.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'ün aktardığına göre, Özel'in amacı, CHP'nin uluslararası politikalarını Soyer'in deneyimli ellerine bırakarak hem partinin dış ilişkilerini güçlendirmek, hem de Soyer'in gönlünü almak idi. Ancak, bu teklif Soyer tarafından kabul görmedi.

Görüşme sırasında Soyer, adaylık sürecinde kendisine yapılan haksızlıklardan bahsetti ve aday olduğu dönemde verdiği 165 vaadin 155'ini gerçekleştirdiğini belirtti.

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
YORUMLAR
12.02.2024

Bırakın İzmir'i bu adam Türkiye Cumhuriyeti'nin gördüğü en kötü belediye başkanı idi Biz İzmir Seçmeni Olarak AKP'nin Erzurum Konya seçmeninden bir farkımız yok hatta bu konuda daha bağnaz daha mal olabiliyoruz İzmir'e eşeği aday gösterseniz Chp'den kazanır ama Akp Atatürk'ü aday gösterse yine kazanamaz İzmir Türkiye'de ki en kötü belediye sıralamasında ilk sıradadır hatta diğer belediyeler buna yaklaşamaz ama bu İzmir halkına müstahak Biz 2 Dönem Aziz Kocaoğlu diye bir adamı Belediye başkanı seçtik ve akıllanmamış olacağız ki Aziz Kocaoğlu denen adamdan daha kötü bir adam gelebilir mi dedik ve Türkiye'nin gelmiş geçmiş En köti belediye başkanını seçtik (Bakın abartmıyorum) Chp Sağolsun yaptığı boktan hizmetler ile şu bu nedenlerden beni artık apolitik biri yaptı fakat bu seçim de ya İyi partinin adayı veya Akp adayına oy vereceğim bir dönem de olsa İzmir'in Chp ve Dersim Çetesinden kurtulması gerekiyor

12.02.2024

geçtiğimiz seçime kadar aynı şeyi mersin için söylüyordum. şehir değil köydü resmen. ama chp'li Vahap Seçer başkan ciddi anlamda 5 yılda şehri inanılmaz değiştirdi. Parti, ödenek vs hepsi bahane. yapmak isteyen adam yapıyor

12.02.2024

siyasetin olmadığı, ya da derdimizin, gundemimizin siyaset olmadığı bir hayat olsa idi ne güzel olurdu. sabah doğan güneşe teşekkür etsek, akşam yakamoz rakımıza meze olsa, tek derdimiz yaşamak olsa, sadece yaşamak.

12.02.2024

Arkadaslar, En tehlikeli islami maasli troll tipi yazilarina soyle baslar,AKPli degilim ama,Ataturkcuyum ama,liberalim ama,sosyalistim ama belediyede cok kotuler Kabatasdaki bacim nokta nokta.Tek dertleri hizmet degil,AKPKK nin heryere veba gibi yayilmasi. Israrla kanmayiniz.Eski yorumlarindan anlayiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (17)