Onedio Logo

Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu İçin Toplanan İmzayı Açıkladı

Kapak Görseli

CHP'nin Maltepe'de gerçekleştirdiği 'Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük Mitingi'nin ardından başlatılan imza kampanyası büyük bir hızla yayılıyor. Parti yetkilileri, kampanyanın hedefini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023 seçimlerinde aldığı 27.73 milyon oy sayısına ulaşmak olarak belirlediklerini açıkladı.

Miting alanında başlatılan kampanya, kısa sürede tüm ülkeye yayıldı. CHP il ve ilçe teşkilatları, vatandaşlardan gelen yoğun ilgi nedeniyle imza standları kurmaya devam ediyor. Parti sözcüleri, 'Bu kampanya sadece bir belediye başkanının özgürlüğü meselesi değil, demokrasi mücadelemizin bir parçasıdır' açıklamasını yaptı.

Kampanyaya destek veren vatandaşlar, 'Adalet için', 'Demokrasi için' ve 'Hukukun üstünlüğü için' sloganlarıyla imzalarını atıyor. CHP Genel Merkezi, toplanan imza sayılarını günlük olarak paylaşacağını ve hedefe ulaşılması halinde bunu uluslararası platformlara taşıyacağını duyurmuştu. Özgür Özel bugün son rakamı paylaştı.

Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlatılan imza kampanyası sürüyor.

Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlatılan imza kampanyası sürüyor. Görseli

İmza kampanyasını duyuran Özgür Özel, kampanyanın ana mesajının tutuklanan İBB Başkanı İmamoğlu'na özgürlük talebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güvensizlik oyu ve erken seçim talebi olduğunu dile getirmişti.

Özgür Özel bugün İmamoğlu için toplanan imza sayısını açıkladı.

Özgür Özel bugün İmamoğlu için toplanan imza sayısını açıkladı. Görseli

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, olağanüstü kurultay sonrasında yaptığı açıklamada, Ekrem İmamoğlu'nun serbest bırakılması için başlatılan imza kampanyasında 7 milyon 200 bin imzaya ulaşıldığını duyurdu. 

Özel, '7 milyon 200 bin imzaya ulaştık bile... Başardığımızda, gayrimeşru duruma düşmüş, sandığı getirmekten başka çaresi kalmamış bir iktidar olacak' ifadelerini kullandı.

Kampanya, CHP'nin Maltepe'de düzenlediği 'Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük Mitingi'nin ardından başlatılmıştı. Hedef, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023 seçimlerinde aldığı 27.73 milyon oy sayısına ulaşmak olarak belirlenmişti.

İlginizi Çekebilir

Demokrasi ve Halkların Korkulu Rüyası Cunta Nedir?
Özgür Özel: "İmamoğlu'nu Tutuklamak İçin Trump'tan İcazet Aldılar"
Yeterli İmzayı Topladığını İddia Eden Berhan Şimşek'e Divan Başkanından Yalanlama

Popüler İçerikler

TRT Muhabiri Murat Söylemez’in Hakan Fidan’a Verdiği 'Suikastli' Cevap Tepki Çekti
TRT Muhabiri Murat Söylemez’in Hakan Fidan’a Verdiği 'Suikastli' Cevap Tepki Çekti
Çam Sakura Şehir Hastanesi Yoğun Bakımında 9 Yaşındaki Zihinsel Engelli Çocuğa Cinsel İstismar İddiası
Çam Sakura Şehir Hastanesi Yoğun Bakımında 9 Yaşındaki Zihinsel Engelli Çocuğa Cinsel İstismar İddiası
Arka Sokaklar'ın Aylin'i Özlem Çınar'ın 32 Yaşında Girdiği Diziden 50 Yaşında Ayrılması Dile Düştü!
Arka Sokaklar'ın Aylin'i Özlem Çınar'ın 32 Yaşında Girdiği Diziden 50 Yaşında Ayrılması Dile Düştü!
YORUMLAR
06.04.2025

Meselemiz İmamoğlu değil, bu ucube düzen ve sistemdir.2 gün önce attım. Hatta imzayla yetinmeyip baş parmağımı mürekkepleyerek parmak bastım. Herkesin imza atmasını rica ediyorum.

06.04.2025

25 milyon CHPli den 1 milyon küsür çıkması çok ayıp

06.04.2025

Adam adam gönüllerde 7 milyondan fazladır çok yakın az kaldı geldikleri gibi gidicekler zorlu olsada süreç inancımız tam sana başkan :)

06.04.2025

:)) inşallah rakamı üfürürlerken 86 milyonu da geçirmezler bu sefer… 15,5 milyonluk ön seçim sonuçları ile yeterince güldürmüşlerdi çünkü kendilerine…

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ