Özgür Özel'den Teğmenlere Destek: "Elbette Mustafa Kemal'in Askerleriyiz Diyecekler"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde teğmenlerin “Mustafa Kemal'in askerleriyiz” sloganı atarak yemin etmesi tartışmalara yol açmıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den, slogan atan teğmenleri eleştiren AKP’lilere sert tepki geldi.

“Mustafa Kemal'in askerleriyiz” sloganının atılmasının ardından tartışmalar devam ederken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Size benzeyip de hepimiz Trikopis'in askerleriyiz mi diyeceklerdi? Elbette Mustafa Kemal'in askerleri onlar. 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' demeyen bir teğmen varsa beka sorunu oradadır." ifadelerini kullandı.

Videonun tamamı için👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katıldığı Törende Teğmenlerden 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' Sloganları
Oğuzhan Uğur Türkiye'deki Siyaset Gündemi ve "Mevzular: Açık Mikrofon" Serisi Hakkında Konuştu
Diyanet İşleri Başkanı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki 30 Ağustos Resepsiyonunda Atatürk İçin Dua Etti

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
01.09.2024

fetonun şakirtleri ve pkk destekçileri kudurmuş baya işte görüyorsunuz Türk düşmanlığı materyalist dinsizleri ve sözde dincileri nasıl ortak paydada buluşturuyor...çok büyüksün Atatürk 🇹🇷

01.09.2024

Zamanında İBDA-C ve PKK da aynı nedenle birbirini destekliyordu. Benzerini çözüm sürecinde gördük. Çözüm sürecinin üniter devlet yapısına etkisi hâlâ devam ediyor. Özellikle AKP'nin PKK'nın ve yobazların itibar ettiği isimleri bir yerlere vermesi ya da verilmesine ses çıkarmaması bunu teyit ediyor.

01.09.2024

Mustafa Kemal'in Askerleriyiz sloganını tartışmaya açan kim ya da kimler? "Keşke Yunan galip gelseydi" diyenler mi? Ya da 30 Ağustos'ta elin Arabı'nın posterini açanlar mı? Hangi fikirlerin nereye çıktığı bellidir. Herkes safını seçmiş zaten.

01.09.2024

Ergenekon ve diğer yüz karası davalardan aklanan ve görevinde olan yükselen generaller ve değerli asil Türk gençliği benliğini kaybetmediğini göstermiştir. Atatürk karnınıza dokunuyor. .

TÜM YORUMLARI OKU (11)