Özgür Özel’den Şevki Yılmaz’a: “Onun Yeri Foseptik Kamyonu”

CHP lideri Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş’a sahip çıkarak, “yaptığımız tüm anketlerde önde çıkıyor” açıklamasında bulundu.

Özgür Özel, özellikle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında olumsuz açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener için ise “canı sağolsun” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel, Atatürk ile ilgili sözleri gündem olan Şevki Yılmaz’a de cevap verdi.

“Şevki Yılmaz… Çıkmış Abdülhamit’in dördüncü kuşak torunu Orhan Osmanoğlu’nun kızı Berna Osmanoğlu’nun düğününde nikah şahitliği yapıyor. Utanmadan sıkılmadan, ‘Osmanlıyı süren soysuzları lanetliyorum’ diyor.”

“Şevki Yılmaz’la siyasi mücadele edemezsiniz arkadaşlar. Normal siyasi yöntemlerle mücadele olmaz. Onunla mücadelenin bir yolu var, bir tane foseptik kamyonu bulacaksınız, onunla layık olduğu yere taşıyacaksınız.”

Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinden sonra ekonomik olarak vatandaşların büyük bir darboğaza gireceğini ve son kurtuluşun CHP’ye oy vermek olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Atatürk'e Hakaretler Yağdıran Şevki Yılmaz'ın Daha Önce Ettiği Küfürler ve Skandal Olayları

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
YORUMLAR
20.02.2024

Hani bir laf vardır, katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini s.ktiğimi de cinsine çeker.... Al Şevkiyi vur Halile hepsi aynı lağımın ürünü....

20.02.2024

bu anasının sıçtığı orospu çocuğu niye hapiste değil acaba. akpye oy veren herkes bu hakaretlerin cezasız kalmasında sorumludur

20.02.2024

Boka hakerett ettn hiç olmasa gübre olarak kulllanıyor bir işe yarıyor amk.

TÜM YORUMLARI OKU (8)