Özgür Özel: "Ben İçki İçtiğimi Gizlemem"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, birileri 'şeytanlaştıracak' diye içki içtiğini gizlemeyeceğini söyledi. Özel kendisini içkili bir restoranda videoya alan bir kişiye de çıkışarak, 'O gün bir duble de rakı içtim, bilgisi olsun' dedi. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Özgür Özel, programın bir bölümünde kendisini takip eden birinin görüntülerini paylaşarak 'içkili mekan' paylaşımı yapmasına tepki gösterdi.

Yaş günü kutlaması sırasında bir duble rakı içtiğini anlatan Özel şunları söyledi: "Birisi karşıdan video çekmiş. Özgür Özel içkili restoranda 'bilmem ne yapıyor' diye. Merak ediyorsa bir duble rakı da içtim. Ben içki içtiğimi gizlemem. İçki içene de saygı duyarım, içmeyene de saygı duyarım. Bu özgürlüklerin kullanılmasından yanayım."

Özgür Özel'in içki açıklaması 👇

Sokak Röportajı Nedeniyle Tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu İçin İstenen Ceza Belli Oldu
İmamla Kadın Astsubay Arasında Para Karşılığı Cinsel İlişki İddiası: İfadeler Ortaya Çıktı!
Narin Güran'ın Amcası ile İlgili Yeni Gelişme: Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi!

Popüler İçerikler

Narin'in Yengesi Hediye Güran'dan İtiraf: ''Boğuştuklarını Gördüm''
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
03.09.2024

Ya vallahi oooooffffff! 1980 doğumluyum, hadi daha erken geldim gidiyorum ve yıllardır yapılan şu muhabbetlerden bıktım usandım yemin ediyorum! Kusmak istiyorum artık ya! Yok içiyor yok içmiyor, yok açık yok kapalı, yok oruç tutuyor yok tutmuyor, yok inanıyor yok inanmıyor, daha da uzaaar gider! Yeter artık ya, yıl olmuş 2024, yemin ediyorum kurtulamadık gitti şu boş muhabbetlerden!

03.09.2024

alkol kullanmam ve sevmem . ama adam içiyorsa bizi ilgilendirmez o onun günahı sevabı bize ülkemizi güzel yöneten biri lazım. bunu idark ettiğimiz gün bu ülke level atlamış olacak

03.09.2024

Ülke içki ile başörtüsü arasında sıkıştı kaldı.... Millet Marsa taşınmayı, tarım yapmayı düşünüyor biz iki konu arasında ömür geçiriyoruz... 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

TÜM YORUMLARI OKU (31)