Özgür Demirtaş'tan "AVM'de 750 Bin TL Harcıyorum" Diyen Dilan Polat Yorumu: "Maliye'nin İncelemesi Lazım"

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, katıldığı bir televizyon programında 'Bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum. Her ay 1 milyon TL'lik yardım dağıtıyorum' açıklamalarında bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın devlet tarafından incelenmesi gerektiğini duyurdu. 

Bir taraftar hareketleri ve paylaşımları ile gündemden düşmeyen Dilan Polat…. Diğer tarafta da ‘ekonomi’ denince ülkede akla gelen ilk isimlerden olan Prof. Dr. Özgür Demirtaş.

Dilan Polat, bir televizyon kanalında katıldığı programdan yaptığı açıklamalarla bir kez daha gündeme oturdu.

Dilan Polat, harcamaları ile ilgili sorulan bir soruya “Bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum. Her ay 1 milyon TL'lik yardım dağıtıyorum" dedi.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran açıklamalarla ilgili bir yorum da Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan geldi.

Özgür Demirtaş, Dilan Polat’ın açıklamalarına ilişkin olarak şunları söyledi:

“Maliye’nin incelemesi gereken güzel bir durum olmuş. Günde 750 bin harcayan biri bunun 5 katını kazansa, yılda 1.3 Milyar lira kazanç yapar.

Yılda 500 milyon liradan az vergi ödüyorsa bir incelemek lazım”

Herkesi Kudurtmaya Ant İçen Dilan Polat'ın Canlı Yayındaki Açıklamaları Ağızları Açık Bıraktı!
"Görgüsüz Değilim" Diyerek Ayarlarımızla Oynayan Dilan Polat, Fena Hâlde Dalga Konusu Oldu!

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
YORUMLAR

Bu aileyi her gördüğümde aklıma Reza zarrab geliyor. O zaman insanlar onun hakkında konuşunca linçleniyordu. Bugün de bu aile hakkında konuşanlar linçleniyor.

22.09.2023

Bazıları sevmedikleri kisi kadın olunca kadına fahişe sürtük bilmem ne diye bel altı saldırmaya başlıyorlar. Erkeklere ise bu bel altı imalar olmuyor. Neymiş rıza zarrab'ın altına yatarmış, terbiyesiz!

21.09.2023

Bu Kadın, Para Kaynağı Su Gibi Akan Ama Kaynağın Nereden Geldiği Belli Olmayan Adnan Oktar'ın Yerine Getirilen Kişi Olduğu Düşünülüyor. Yakında Operasyon Düzenlenir Ve Kodese Girer Bu Görgüsüz Davranan Gereksizler.

21.09.2023

+Muhtemelen Aylar Önce Takibe Alınmışlardır. 1 Haftadır Fazla Gündem Oldukları İçin Ya Kaçış Moduna Geçecekler, Yada Kodese Tıkarlar. Şu Açıklamasından Sonra Eli Kulağındadır Diye Düşünüyorum.

21.09.2023

750 bin bir günde başka bi içerikte adını hatırlamıyorum herneyse 100 bin dolar aylık kazanç bunlar nasıl paralar nasıl kazanabiliyorlar bu paraları şaşılacak şey ben doğru olduğunu düşünmüyorum açıkçası bu rakamların sallıyorlar gibi geliyor doğruysa kesinlikle incelenmeli

TÜM YORUMLARI OKU (36)