Özgür Demirtaş’tan Ali Erbaş’a Hem Gönderme Hem de Tepki!

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın sadece AK Partili belediye başkanlarıyla bayramlaştığı iddiasına hem gönderme yaptı hem de tepki gösterdi.

Sözcü’de yer alan habere göre; Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Sakarya’da bayram ziyaretini sadece AK Partili belediyelere yaptı.

Kaynak

Güncel konularda verdiği tepkilerle sosyal medyada dikkat çeken Özgür Demirtaş, “Sadece AK Partili belediyelerle bayramlaştı” haberini de es geçmedi.

Yerel seçimlerde CHP’nin birinci parti olarak birçok belediyeyi AK Parti’den almasına gönderme yapan Demirtaş, “O zaman bu yıl bayramlaşma kısa sürmüştür” dedi.

Demirtaş ayrıca “Şaka bir yana bütün ülkenin Diyanet işleri başkanı olması gereken kişinin yaptığı inanılmaz” ifadelerini kullandı.

Özgür Demirtaş'ın paylaşımı 👇

twitter.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Özgür Demirtaş’tan, “Ekrem İmamoğlu Kim” Diyen Spiker Buket Aydın’a: “Altı Üstü Kıytırık Bir Spikersin”
Özgür Demirtaş, "Zamanında Yediğin Hurmalar Gelir Seni Tırmalar" Sözleriyle Seçim Sonrasına "Hazır Olun" Dedi
Özgür Demirtaş "Kime Hizmet Ediyorsun?" Diye Soran Takipçisine Tarihin En Güzel Ayarını Verdi

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
13.04.2024

diyanet işleri başkanı dediğiniz adam dini cok iyi bilen birisi olması lazım Atatürk dinle devlet işlerini boşuna ayırmadı bu ve bunun gibi akp işleri başkanlarını bildiği için dinimizde nerede yazıyor din adamının bu kadar zengin olacağı hak yiyeceği ortalığı karıştıracağı bu ve bunun gibi dürzüler yüzünden insanlar din adamlarına ve dine uzaklaştı sanki bilerek yapıp herkes cehenneme gitsin cennet bize kalsin istiyorlar korkmayın oğlum cennete biz sizden önce gideriz hurileride sizden önce kaparız diye söz analarını size bırakıcaz 🤣

13.04.2024

işte birleştirci asla ayrım yapmayan dinin temsilcilerinden bir zatı muhterem. islam sizin yüzünüzden bu ülkede sevilmiyor hale gelindi. gençler din denince akıllarda akpnin saçmalıkları haksızlıkları hırsızlıkları akıllarına geliyor.

13.04.2024

Partili cumhurbaskani var iken partili diyanet isleri baskani olmayacakmiydi. Gurur duyabilirler bu ulkenin genclerini dinden soguttular kurduklari tek cumle benim Allahimla bunlarin Allahi bir degil

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ