Özgür Demirtaş'ın Asgari Ücret Paylaşımına Yapılan Yorum Herkesin Asabını Bozdu!

2024 yılının asgari ücreti yüzde 49 oranında zamla 17 bin 2 TL olarak açıklanmasının ardından Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından yeni asgari ücreti değerlendiren bir paylaşım yaptı. Demirtaş'ın paylaşımına yapılan bir yorum ise görenlerin sinirlerini zıplattı.

Herkesin beklediği o haber nihayet geldi ve 2024 yılının asgari ücreti yüzde 49 oranında zamla 17 bin 2 TL oldu.

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan tarafından açıklanan asgari ücret az bulunurken, TÜRK-İŞ muhalefet şerhi koyacağını açıkladı.

Gözler de haliyle yeni asgari ücreti değerlendiren ekonomistlere çevrildi. Birçok uzman çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Bu içeriğimizden ekonomistlerin yorumlarını okuyabilirsiniz:

Özgür Demirtaş Tarih Verdi! Asgari Ücrete Ekonomistler Ne Dedi?

Prof. Dr. Özgür Demirtaş da aktif olarak kullandığı Twitter hesabından yeni asgari ücretle ilgili paylaşım yaptı.

Demirtaş, "Yaptığım hesaplara göre Nisan Ayı gibi açıklanan ücret Açlık Sınırının (4 kişilik ailenin mutfak masrafı) altına düşecek." dedi.

Bu paylaşımının altına da bir kullanıcı dikkat çeken bir yanıt verdi. Kullanıcı, 17 Bin TL'yi idareli kullanan herkesin geçinebileceğini söyledi.

Bu yorumu gören kullanıcılar da sessiz kalamadı.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İşçi Daha Çok Kazanmaya Başladı! Eğitim ve Maaş Arasındaki İlişki Kopuyor
Asgari Ücretteki 2 Lirayla Alınabilecek Ürünler ve Yapılabilecek Yemek Tarifi

Popüler İçerikler

Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR

ekonomi profesörüne sende az biraz ekonomi biliyorsun demiş. yani bunun oy kullandığı ülkede bunun iktidar belirlediği ülkede biz Türkler kendimizi işgal altında hissediyoruz yazıklar olsun bu topraklarda yaşayan insanların bir kısmı nankörler onlara cumhuriyeti armağan edenlere küfür eder otokrosiye geçiş yapanları tanrı ilan ederler sonrada bu konuşan salakları da adam ederler. atalarımızın emperyalistleri kovduğu bu vatanda mallesef bunlara maruz kalmak düşmanlarımızın bile bize acımasına sebep oldu...

Pasif Kullanıcı
28.12.2023

Sabahtan akşama kadar insanlara seninde bu yorumda anlatmak istediğini anlatıyoruz Burak iki yüzlüler anlamıyorlar. 17 bin tl yi idareli harca yeter diyen adam,üç gün önce ki yorumunda ev sahibine kiraya zam yapma yoksa ödeyemem diyip geliriyle giderini a4e yazıp borçlu çıktıgına inandırmaya çalışan adam.

28.12.2023

Günde 1 adet soğan bir ekmek yer yeterli ot geldiler ot gidecekler… Cahil cesareti ve özgüvenini hafife almamak lazım hastanede gelip az biraz tıp bilgin var diye bildiğini sanıyorsun derler günlük hayatta sosyal medyada bu tiplerden bir sürü var aramızdalar….

28.12.2023

Yorumu yazan dayı belli ki köyünden yazmış hâlâ 17 bin çok diyor davarinho

TÜM YORUMLARI OKU (16)