Özgür Aybaş Duyurdu: Alkollü İçeceklere Yeni Zamlar Yolda!

Zam ile gözümüzü açmadığımız gün neredeyse kalmadı. Bugün de alkollü içeceklere yeni zamlar yapılacağı haberi geldi. İçkilere yüzde 15 ila yüzde 40 arasında değişen zamlar gelmesi bekleniyor... 

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, alkole yüzde 15 ile yüzde 40 arasında zam geleceğini duyurdu.

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, 15 Mayıs tarihinde alkollü ürünlere zam geleceğini duyurdu. Aybaş, rakı, votka ve viskilerde yüzde 15-20, şaraplarda ise yüzde 35-40 oranında artış gelmesinin beklendiğini açıkladı.

Özgür Aybaş'ın Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
28.04.2022

millet kimyager oldu amk

28.04.2022

Valla biz olduk şahsen :D Şarap ve biramızı evde üretiyoruz.

28.04.2022

Bu zamların tıpkı müzik yasağı gibi sadece insanların yaşam tarzına müdahale etmek için yapıldığını herkes biliyor, siz böyle devam edin seçimlerde de millet size müdahale edecek.

29.04.2022

Ya arkadaş sanki bir tek Türkiye de varmış gibi sorun konuşuyorsunuz. Şuan tüm dünyada var ekonomik kriz denen illet. Emin ol seçmeyi düşündüğün her kim olursa olsun sonuç değişmeyecek, belki de daha da kötüye gidecek. Bunun sebebi ise şuan ki hükümeti kayırdığımdan değil, yanlış anlama. Yeni gelecek iktidar ilk önce eskiyi bozacak ve kendi düzenini kuracak. Hiç bir siyasetçi kurulu düzeni devam ettirmez. Bunu da yapması en az 2-3 yıl sürer. Sonra kalkınmaya başlar ama bu 2-3 yılda kaybettiklerimizi kazanması ve şuan ki durumumuza gelmesi de 2-3 yıl sürer. Senin anlayacağın iktidar değişmesi demek 5 yıl kayıp zaman demek. Şuan hükümetin aynı kalması hepimizin menfaatine bir karar olur. İnşallah anlatabilmişimdir. Tekrar söyleyeyim kesinlikle siyasi görüş değil, vatandaş olarak bildiğimi paylaşmak istedim.

28.04.2022

Birisi uyandırsa da 2002'den beri simülasyondaydınız dese. Uyanınca 1 liraya buz gibi bira içsek

TÜM YORUMLARI OKU (14)