Özgü Namal Uzun Süre Sonra Ortaya Çıktı: Özgü Namal Kimdir, Kaç Yaşındadır, Neden Gündemde?

Ünlü oyuncu Özgü Namal, kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden eşli Ahmet Serdar Oral’ın vefatından sonrası İstanbul’da ilk kez görüntülendi. Eşi ve çocuklarıyla birlikte Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan Özgü Namal, eşinin vefatından sonra İstanbul’a geri dönmüştü. Kameralardan uzakta yaşayan Özgü Namal, dün İstanbul’da ilk kez görüntülendi. İşte sosyal medyada en çok merak edilen konuların başında gelen Özgü Namal ile ilgili bazı bilgiler…

İki çocuğu bulunan Özgü Namal, eşinin hayatını kaybetmesinden sonra çocuklarıyla birlikte kameralardan uzak bir hayata yaşamaya başlamıştı. 2000’li yıllarda birçok önemli projede yer alan ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Özgü Namal, Ahmet Serdar Oral ile evlendikten sonra Köyceğiz’e yerleşmişti. İşte Özgü Namal’ın İstanbul’daki yaşamından ilk kare…

ÖZGÜ NAMAL TEKRAR İSTANBUL’A DÖNDÜ

İstanbul’a yerleşen Özgü Namal, uzun bir aradan sonra ilk kez oğlu Nefes ile Ümraniye’de görüntülendi. Magazin Kuryesi'nin haberine göre oğluyla birlikte alışverişe çıkan başarılı oyuncu, daha sonra yemek yiyerek keyifli bir gün geçirdi.

ÖZGÜ NAMAL KİMDİR?

Özgü Namal, 28 Aralık 1978’de İstanbul Üsküdar’da dünyaya geldi. Selanik kökenli olan annesi Akile Namal emekli bir devlet memuru, Makedonya kökenli babası Kubilay Namal ise emekli bir tüccardır.

1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır. Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Namal, daha önce Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda da oyunculuk eğitimi almıştır. Sinema ve tiyatro en büyük tutkusuyken, fotoğrafçılık da hobileri arasında yer almaktadır.

Kurtlar Vadisi Dizisinde Polat Alemdarın sevgilisini canlandırdığı Elif Eylül karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

2005'te rol aldığı Kiralık Oyun adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri'nde yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal ya da komedi kadın oyuncusu ödülünü elde etti.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2014-2015 sezonuna jüri olarak katılmıştır.

2002-2008 yılları arasında Oktay Kaynarca ile sevgiliydi. 2014'te Ahmet Serdar Oral ile yaşamaya başladı ve 2 çocuğu oldu. 6 Ekim 2020'de Ahmet Serdar, kalp krizi geçirerek öldü.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Özgü Namal'ın Eşi Ahmet Serdar Oral Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti
Erken Biten Masal Hepimizi Üzmüştü! Özgü Namal ve Ahmet Serdar Oral'ın İçimizi Isıtan Sıcacık İlişkisi

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!