Özge Özpirinçci Kendisine 'Paçoz' Diyen Esra Balamir'e Kapak Gibi Yanıt Verdi!

Esra Balamir, konuk olduğu 2. Sayfa programında Özge Özpirinçci'yi kızdıracak sözler söyledi. Balamir, doğal görünüşüyle beğeni toplayan güzel oyuncuya yaptığı 'paçoz' yakıştırmasıyla gündem oldu. Özge Özpirinçci ise kendisini hedef alan Esra Balamir'e kapak gibi bir yanıt verdi. 

Gelin detaylara göz atalım...

Eminiz ki aranızda Özge Özpirinçci'yi tanımayan yoktur. Rol aldığı her yapımda başarıya imza atan Özpirinçci ekranların en sevilen isimleri arasında yer alıyor.

Doğallığından ödün vermeyen başarılı oyuncu sade ama şık görünüşüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Özpirinçci beyazlayan saçlarını da boyatmayıp doğal haliyle kullanıyor.

Esra Balamir ise 'Aramızda Kalsın', 'Aşk Yeniden' ve 'Kadın' gibi yapımlarda canlandırdığı karakterlerle hayran kitlesini genişleten Özpirinçci'yi hedef aldı.

2. Sayfa programına konuk olan Esra Balamir, Özpirinçci'nin doğal haline yönelik 'paçoz' yakıştırması yapınca sosyal medya çalkalandı.

'Özge'yi görünce üzülüyorum. Doğal olacağım diye artık sınırı zorladı. Artık doğallıktan çıktı paçozluğa doğru gitmeye başladı kızcağız. Alıp saçını boyayasım geliyor vallahi görünce'

Balamir, "Özge'yi görünce üzülüyorum. Doğal olacağım diye artık sınırı zorladı. Artık doğallıktan çıktı paçozluğa doğru gitmeye başladı kızcağız. Alıp saçını boyayasım geliyor vallahi görünce" ifadeleriyle gündem oldu.

Özpirinçci ise Esra Balamir'in bu sözleri üzerine sessiz kalmadı. Güzel oyuncu Balamir'e yönelik cevabını sosyal medya hesabı üzerinden verdi.

Özpirinçci İngilizce yaptığı paylaşımda “Kendinden şüphe duymandan çıkar sağlayan bir toplumda kendini beğenmek, sevmek isyankar bir davranıştır. Sonsuza kadar isyan.” ifadelerini kullandı.

Özge Özpirinçci'nin Instagram paylaşımını da buraya bırakalım...

👇

👇

👇

👇

👇

İlginizi Çekebilir

Ebru Şallı 3 Yıl Sonra Depremzede Minikler İçin Oğlu Pars'ın Odasına Adım Attı! "Hem Ağladım Hem Yaptım"
İngiliz Basınına Konuşan Acun Ilıcalı, Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!
Kısmetse Olur'un Sunucusu Öykü Serter'den Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye Çok Sert Yorum

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
28.03.2023

yıllar öncesinde bir arkadaşım renkli lenslere o kadar takıktı ki bir süre sonra kendisini cidden yeşil gözlü sanmaya başlamıştı ve erkeklerin yeşil gözlü olduğu için ona ilgi duyduğunu söylemişti....Bu balamir kişisi de bir yığın estetik sonucunda kendini "naturel güzel" sanıyor ve asıl doğallığı garipsiyor. Bir hamama girip çıksa tanıyamayız ama işte naparsın :)

28.03.2023

bu balamir İbrahim Erkalın bir tokat ile döne döne havuza düşen balamir mi

28.03.2023

Okuyunca Sabahattin Ali'nin çok sevdiğim sözü geldi aklıma ; "Kimseyle hiçbir konuda yarışmakta değilim..Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok. Kimse için en değilim. Daha değilim. Bu devasa iddiasızlığın bana sağladığı özgürlük hastasıyım." O "paçozluğun" içinde mutlu sen estetiğin zirvesinde mutsuzsun.

29.03.2023

Müsaade ne demek pek tabi paylaşabilirsiniz 🤞 sonuçta söz bana ait değil Sabahattin Ali & Frida Kahlo karmasının :)) ❤️

28.03.2023

Özge kadının hasıdır. Diğer malla alakadar olmayın.

28.03.2023

Senin zevkine s....

TÜM YORUMLARI OKU (63)