Özge Özpirinçci'den Instagram'ın Ardından Peş Peşe Gelen Yasakları 'Rahat' Karşılayanlara Yetişkinlik Dersi!

Instagram'ın ardından yelen yasaklara ve ünlü oyuncuların 'rahat bulunan' reaksiyonlarına bir tepki de ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'den geldi.

2 Ağustos'a getirilen Instagram erişim engelinden bu yana olaya çoğu ünlü tarafından tepki yağarken, kimilerinin olayı sosyal medya detoksu olarak görmesi gündeme bomba gibi oturmuştu.

Demet Akalın, Hande Yener, Elçin Sangu, Şahan Gökbakar ve daha birçok ünlü isim Instagram'a getirilen erişim engelini "özgürlük kısıtlaması" olarak değerlendirirken vatandaşın gösterdiği tepkilere de sert çıkışmıştı.

Gülsüm Ali, Mert Turak gibi isimlerin yaptığı "bir nevi detoks, bana iyi geldi" gibi açıklamalar ise sadece sosyal medyadan değil ünlü isimlerden de tepkiler kesilmemişti.

Demet Akalın'ın tepkisinden burada bahsetmiştik:

Instagram'a Erişim Engelini 'Detoks' Fırsatı Olarak Gören Gülsim Ali'ye Bir Taş da Demet Akalın'dan Geldi!

Mert Turak'ın açıklamasının detayları ise bu yazımızda 👇

Kızı Goncalar'ın Naim Efendisi Mert Turak, Instagram Yasağının Yarattığı Olumlu Etki Hakkında Konuştu

Hem Instagram'a getirilen erişim engeline, hem durumu 'rahat' karşılayanlara, hem de oldukça fazla kullanıcısı olan Roblox'un kapanmasına tepki gösteren ünlüler kervanına katılan isimlerden birisi de Özge Özpirinçci oldu.

Instagram'dan yaptığı paylaşımına "Kendime ayıracağım vakti verimli kullanmak, çocuğumun hangi sitelere girdiğini kontrol etmek, neyi nerden okuyup okumayacağıma karar vermek benim sorumluluğumda ve hiçbir yasakla benim için yeniden dizayn edilmesine gerek yok. Siz de isterseniz yetişkin olma sorumluluğunu herhangi bir otoriteye devretmeden bireysel hak ve özgürlüklerinizi kullanmaya kendi arzunuzla ara verebilirsiniz." yazan Özpirinçci yasakla ilgili fikrini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir:

Danla Bilic Hayvan Katliamı ve Yasaklara İsyan Edip Muhalefete Çıkıştı: "Artık Elinizi Masaya Vurun"
Avrupa Yakası'ndaki Gaffur Rolüyle Hafızalara Kazınan Peker Açıkalın'ın Beyin Kanaması Geçirdiği Öğrenildi
Instagram'a Erişim Engelini 'Detoks' Fırsatı Olarak Gören Gülsim Ali'ye Bir Taş da Demet Akalın'dan Geldi!

Popüler İçerikler

Ece Üner'den HÜDA-PAR Çıkışı: "Biz Narin'le Uğraşırken Siz Neyin Peşindesiniz?"
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Müge Anlı'da Eşinin Peynir ve Turşu Karşılığında Kendisini Sattığını Söyleyen Jigolo Görenleri Şoke Etti!
YORUMLAR
09.08.2024

Kadın yerden göğe kadar haklı. Kimse kusura bakmasında dijital detoks uygulamak için bir otoritenin yasağına ihtiyaç duyacak kadar acizseniz bir yetişkin olarak vay halinize! Madem instagram kullanmamak bu kadar iyi geldi bünyelerinize kapatın hesaplarınızı askıya alın bu kadar zor mu? Hükümete yalakalık yapacağız diye ne diyeceklerini şaşırdılar. Şu sosyal medya yasağı "bana iyi geldi" şeklinde şahsi bir menfaatle nasıl savunulur aklım almıyor. Üstelik bunu bireysel olarak sosyal medya kullanmayarak yapabilmek mümkünken...

bir sen eksiktin tabi sende az paylaşım yapmıyordun başak dizel ile Tatil selfisi

09.08.2024

Rahatsız olan kullanmasın diyor. İlla devlet zoruyla elinizden mi alınması lazım diyor. Ayakkabı numarasından küçük İQ'ya sahip senin gibilere internet zaten çok haklısın.

09.08.2024

senin benim özgürlüğüm için fikir beyan ediyor. seni tanısa etmezdi ama @alin

10.08.2024

😂😂😂çok doğru yorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ