Özel Hastaneler Vatandaşı Dolandırıyor mu?

Samsun'da özel bir hastaneye muayene ve MR çektirmeye giden vatandaşın anlattıkları insanın sinirini bozan cinsten. Alınan fazla paradan rahatsız olup olayın peşini bırakmayan adam özel hastanelerin yaptığı haksızlığı ortaya çıkardı. Siz de kendinizden fazladan para alınmasını istemiyorsanız bu adamı iyi dinleyin!

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
23.03.2017

3.kat 141 nolu odadaki memur yandı. Sürerler mi görevinden mi azlederler acaba? Sanki özel hastaneler bunu devletten habersiz mi yapıyor? Laf!! Ben özel sektör çalışanıyım, maaşı 5000TL de olsa 2000TL de olsa herkesin maaşı asgari ücretten gösteriliyor. Devletten denetlemeye gelen her kurumun bundan haberi var. Kredi çekmek isteyince bankalara: 1400TL den sigortam ödeniyor ama ben aslında 5000TL alıyorum demek ve iş yerinden alınan maaşla ilgili belge sunmak durumunda kalıyoruz.. İt itin ayağına basmıyor sebastian *.*

24.03.2017

Ne çamuru lan, gerçek bunlar. Ayrıca kime nefretim? Bu hep böyleydi. Yazdıklarım bir partiyi alakadar etmiyor, hep böyleydi bu durum hala böyle. Salak salak yorum yapmadan önce, yorumun içeriğini bi anla. Mağdur ediliyoruz biz burda!

24.03.2017

2012 de özel bir hastanede çalıştım nöbet tutuyordum 6 ay sonra az tahlil istediğim için sizinle yollarımızı ayırıyoruz dediler dedim gereksiz yere ne diye tahlil isteyeyim hastane müdürü her doktor senın gibi olsa kapatır gideriz burayı demişti ve istediğim tahliller aylık 10 000 tl yi geçince geçtiği kadarın yzde 5 ini bana veriyorlardı özel hastaneler böyledir çalıştığım sürede neler gördüm gereksiz ameliyatlar anjiyolar kan tahlilleri vs saçma sapan yoğun bakıma yatırma gerekçeleri ay sonu fatura şişirmeler iş tamamen ahlaksızlığa dökülmüş durumda devlette acısını ceza yazarak çıkarmaya çalışıyor onun yerine düzgün denetim yapsalar böyle saçmalıklar oluşmaz şimdi her özele giden sgk dan gidip hesap mı yaptırmak zorunda devlet neden takip etmiyor ki bunu

Hastane meselelerinde kesinlikle gözünüzü açın ve şikayetçi olun, en ufak terslikte bile hakkınızı arayın, Sağlık Bakanlığı çok dikkatli ilgileniyor, denetleme var ancak hepsine yetişemiyorlar maalesef.. Şikayetimden dolayı sürgün edilen doktor bile var.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ