Özel Hastanede Doktora İlaç Vererek Cinsel Saldırıda Bulunan Başhekime 15 Yıl Hapis!

Lüleburgaz'da özel bir hastanede 2020 yılında meydana gelen olayda hastanenin başhekimi Abdullah Çiftçi, aynı hastanede çalışan E. V.’ye cinsel saldırıda bulundu. Mahkemeye taşınan olayda 15 yıl hapis cezası alan Çiftçi, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak

Halk TV'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre; Kırklareli bu cinsel saldırı olayıyla çalkalanıyor. 49 yaşındaki hastane başhekimi Abdullah Çiftçi, yabancı uyruklu kadın doktor E. V.'ye verdiği ilaçla odasında cinsel saldırıda bulundu.

Olayın ardından ailesinin yaşadığı Edirne'ye giden E. V, psikolojik destek alıp soluğu karakolda aldı. Kadın doktor ifadesinde, erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra başhekimin kendisine rahatlaması için bir ilaç verdiğini ve aynı gün acil serviste çalışırken tekrar aynı ilaçtan verdiğini anlattı.

Ayrıca, başhekim Çiftçi'nin kendisini akşam içki içmek üzere odasına davet ettiğini ve ısrarları sonucu bir bardak şarap içtiğini ifade etti.

Kendisini kötü hissetmeye başlayınca da başhekimin odanın kapısını kapattığını ve ışıkları da söndürüp sedyenin üzerinde cinsel saldırıda bulunduğunu belirtti.

Kadın doktorun şikayeti üzerine başhekim gözaltına alındı. Ardından da sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çiftçi, E. V. ile yaşadıkları cinsel ilişkiyi rızaya dayalı olarak nitelendirdi. Ancak, Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesi, Çiftçi'yi E. V.’ye yönelik nitelikli cinsel saldırı suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Dosya, İstinaf Mahkemesi’ne taşındı. İstinaf, yerel mahkemenin kararını bozarak Dr. Çiftçi'nin tahliye edilmesine hükmetti. Ancak bu karar, Yargıtay'a götürüldü.

Yargıtay 9. Ceza Dairesi, İstinaf Mahkemesi'nin kararını bozdu ve dosya yeniden İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne gönderildi.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 25. Ceza Dairesi, Yargıtay’ın bozma kararına uyarak, Dr. Çiftçi'nin 15 yıl hapis cezasına ilişkin tutuklama kararını onayladı. Çiftçi cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir:

Yıldıray Oğur Kendisine Ulaşan Mektubu Yayınladı, 'Köy Masum Olabilir mi?' Dedi
Narin'in Cansız Bedenini Gömen Nevzat Bahtiyar'ın Evinde Arama: Aynı Seri Numaraları Bulundu!
Narin'in Annesi Yüksel Güran'ın Haftalar Sonra Ortaya Çıkan Videosundaki Sözleri Kafa Karıştırdı!

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
50 Yıl Süren Araştırma: MAL Kan Grubu Keşfedildi
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR

Elbette hanımefendiye geçmiş olsun. Ama kafamı karıştıran konular var... Bir doktor "bana ilaç verdi" demez, bana şu ilacı verdi der, bir doktor ilacın ne olduğunu bilmeden içmez, çünkü ne sonuçları olacağını bilir. İlaçla birlikte alkol tüketildiğinde karaciğer metabolizmasına bağlı olarak ilacın etkisinin artacağını da bilir. Eğer kanıt sadece kadının beyanıysa ve nesnel olarak ortada başka bir kanıt yoksa "kadının beyanı esastır" kapsamında 15 yıl hapis yatmak bana biraz ağır geldi.

16.09.2024

Kesinlikle katılıyorum. Kişinin mesleği söylemleri ile çelişkili. Diğer yandan ''muhtemelen mesai dışı'' poliklinik odasında şarap içmek hayatın olağan akışına da aykırı.

16.09.2024

erkklerin bu karara karşı çıkması lazım resmen beyanla adam yargılanmış yazık.. bugün ona yarın size bu unutmayın...

16.09.2024

Bashekime baktığımda adam sapık yada libodosu yuksek biride degil,olayi incelemem neticesinde kadının bashekimle ilişkisi olup iliski de istediğini alamayan kadın adama iftira atarak kara leke çaldığı yönündedir. Beden dili okuyucularida bu konuyu inceleyebilirler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ