Özdağ, İmamoğlu'nu Hedef Aldı: 'Rezilliği Temsil Ediyor'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Özdağ, İmamoğlu hakkında 'Siyasal anlamda rezilliği temsil ediyor' ifadesini kullandı. 

Özdağ, katıldığı programda İmamoğlu'nu sert sözlerle hedef aldı.

Özdağ İmamoğlu'na yönelik olarak 'İmamoğlu da siyasal anlamda rezilliği temsil ediyor, Erdoğan da siyasal anlamda rezilliği temsil ediyor' ifadelerini kullandı.

İmralı'da anayasa yazıldığını iddia etti...

'İktidar bunlarla birlikte İmralı'da Anayasa yazdı kardeşim. Bana iktidarın bir rezilliğini söyleyip İmamoğlu'nun rezilliğini haklı çıkartamazsınız ki. Biz de diyoruz ya ikisi de rezil. İmamoğlu da siyasal anlamda rezilliği temsil ediyor, Erdoğan da siyasal anlamda rezilliği temsil ediyor. Onun için diyorum ya CHP'deki Erdoğan'dır İmamoğlu.'

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
28.11.2022

Kimse de bir birimizle uğraşmayı bırakıp şu halkın yakasını bir kurtaralım demiyor dimi. Yazıklar olsun.

28.11.2022

bence ortada yazılmış bir tiyatro oyunu var bunların hepsi de bu oyunun farklı rollerde oyuncuları, hepsi rolünü ifa ediyor biz sıradan vatandaşlar da öyle konuşuyoruz vay şöyle böyle diye

28.11.2022

Sizlerde yüksek dozda MHP genleri seziyorum. 20 yıl sonra iktidar partisi kenarında 180 derecelik dönüşlerle siyaset yapacakmışsınız gibi bir izlenim var. İç işleri bakanını dövmeye gitmiştiniz gram sevmem kendisini ama bu memleketin iç işleri bakanının muamelesi bu olamaz. Hak hukuk adaleti sağlayıp varsa suçu cezasını çektirirsiniz, "seni vurucam" demek nedir? Muharrem ince ile birlikte iktidarın ekmeğini güzel yağalıyorsunuz.

28.11.2022

arkadaş bu adam ruh hastasımı yaa, nekadar iğrenç biri ıykkk🤮

TÜM YORUMLARI OKU (14)