Özcan Deniz'in Eski Eşi Feyza Aktan Tarafından Darp Edildiği Görüntüler Ortaya Çıktı

Özcan Deniz'in eski eşi tarafından darp edildiği görüntüler yayınlandı...

Özcan Deniz, çocuğunu görmek için gittiği eski eşinin evinde tartışma yaşadığı ve eski eşi tarafından darp edildiği yönünde çıkan haberler gündeme bomba gibi düşmüştü.

Söz konusu iddiaların ardından, Özcan Deniz'in Feyza Aktan tarafından darp edildiği görüntüler ortaya çıktı.

İddiaya göre Özcan Deniz, boşandığı eşi Feyza Aktan'dan olan çocuğu Kuzey Deniz'in okulundan arandı. Okul müdürü, ünlü şarkıcıya oğlunun okula gelmediğini söyledi.

Bunun üzerine eski eşinin evine giderek oğlunu görmek isteyen Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan, Deniz'e tokat atarak kıyafetlerini parçaladı.

Darp görüntülerine ulaşan Söylemezsem Olmaz ekibi, bu görüntüleri canlı yayında ekrana getirdi.

Kaynak: Mynet

İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
YORUMLAR
22.10.2021

Helal olsun bir şey yapmamış. Yukarda gülen surat insanlar bunu şaka gibi görüyor olabilir ama bu çok çirkin ve pozitif bir ayrımcılık örneği. Nasıl bir erkeğin kadına şiddet uygulaması iğrençse bir kadın da erkeğe bunu yapamaz. Gerekli cezanın verilmesi gerek

23.10.2021

Sen bir kadın dayak yerken de helal olsun kadın bir şey yapmamış diyor musun? Demediğini biliyoruz. Şimdi cinsiyet eşitliği diye maval okumayın. Bari şu dönemde şu tür olayların içerisine erkil erkil cümlelerle yorumlar katmayın.

22.10.2021

Çoluk cocukla takılırsan olacağı bu :)

22.10.2021

Bir kadın olarak kadının tokat attığı kısımda içim acıdı son derece samimiyim ve midem bulandı inşallah sonuna kadar cezasını çeksin terbiyesiz şiddet eğilimi olduğu için çocuğuna ne derece annelik edebileceği hususu da sorgulanmalı gerçekten elim ayağım titredi çok iğrenç davranışlar Özcan beyi karşılık vermediği için yürekten tebrik ederim verse bile o anlık sinirle olduğundan hoş görebilirdim bunu da itiraf edeyim ama vermediği için kendisine hayran kaldım ayakta alkışlıyorum kadına erkeğe çocuğa şiddet uygulayan kimse cezasını çeksin en çok da kadınlar dursun Özcan'ın arkasında !

TÜM YORUMLARI OKU (18)