Ozan Güven, Deniz Bulutsuz Tarafından Darp Edildiğini İddia Ettiği Fotoğraflar Yayınlayarak Açıklama Yaptı

Ozan Güven'in darp fotoğraflarına siz ne diyorsunuz?

Ozan Güven'in Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığına dair haberlerin arkası kesilmiyor. Deniz Bulutsuz'un ifadesindeki detaylar oldukça can sıkıcı.

Deniz Bulutsuz'in ifadesinde olayın gelişimi şöyle: "Deniz Bulutsuz’un eski erkek arkadaşından konu açılınca Ozan Güven iddiaya göre herkesin önünde "Demek ki çok iyi s…." dedi. Bu konuşmadan rahatsız olan Bulutsuz, konuyu kapattı. İkiliyi Ozan Güven’in şoförü ikametgahına bıraktı. Deniz Bulutsuz kendisine söylenen sözlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Ozan Güven bir anda bağırarak etraftaki eşyaları kırmaya başladı. Bulutsuz, Güven’in elindeki kırık abajuru almaya çalışırken çenesinden yaralandı."

Detaylar için buraya bakabilirsiniz

Sevgilisi Ozan Güven'den Şiddet Gördüğünü İddia Eden Deniz Bulutsuz'un Olayla İlgili İfadesi Ortaya Çıktı!

Ozan Güven, darp edilenin kendisi olduğunu iddia ederek hastaneden darp raporu aldı ve savcılığa bu fotoğraflarla başvuru yaptı.

Ozan Güven'in son açıklaması ise şöyle...

Ozan Güven'in fotoğrafları ve açıklamasından sonra gelen sosyal medya tepkilerinin bazıları:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
YORUMLAR
04.07.2020

Amber Heard'ün Johnny Depp'e şiddet uygulayıp ardından Johnny Depp'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek şikayette bulunmasının ardından ikilinin telefon konuşması kaydı internete sızmıştı. Amber Heard'ün Johnny Depp'e o konuşmada "git şiddete maruz kaldım de, kim inanacak sana" dediğini hepimiz duyduk. Ardından zaten gerçek çıktı ortaya. Aslında cinsiyet eşitliği üzerine konuştuğumuz şu dönemde özellikle iş dünyasında erkeği kadının atabileceği olası "şiddet gördüm" ya da "tacize uğradım" iftiralarından koruyan bir sistem oturtulmalı. Tamam elbette kadın tacize de şiddete de uğruyor ancak bu işi suistimal ederek kariyer alanında rakiplerini bertaraf etmek isteyen kadınlar da çok fazla. Ben iş çevremdeki kadınlara karşı her zaman iyi niyetli ve destekleyici olduğum halde kendi güvenliğim adına bu ortamda yeni tanıştığım kadınlardan bazen çekiniyor ve açıkçası korkuyorum.

04.07.2020

Bir iş yerinde "tacize uğradım." diyerek nasıl terfi alınıyor ya? Susturma payı olarak mı sunuluyor terfi anlamadım. Haksız yere bu iftira atıldıysa bir insana, o insan ölümüne hakkını savunur, böyle bir durumda uzaklaştırma verilir, rapor v.s. istenir. Bu aşamalar geçilip soruşturulmadan terfi verildiğini ilk kez duydum. Bu söz konusu şirketin/şirketlerin politikasıyla ilgili demek ki.

04.07.2020

Kim haklı bilmiyorum ama şiddet gören hangi tarafsa onu desteklememiz gerekir. Erkek şiddet görünce hep kadınlar mı dayak yiyecek diyenler var. Aklınızı mı kaçırdınız? Şiddetin hiçbir türlüsu doğru değildir. Ne erkeğe ne kadına ne hayvana ne çocuğa..

04.07.2020

Ya üf ne sanıyosunuz ki Allah aşkına bu kadının bu adamdan yemek pişirmediği için veya perdeler kirlendiği için dayak yediğini mi ? Kadın çalışmak istedi diye mi dayak yedi sanıyosunuz ? Veya yolda yürürken güldü diye pantolon giydi diye mi şiddete uğradı sanıyosunuz ? Sıla Ahmet olayı da bunun aynısıydı. Bunları sıradan insanlarla bir tutmayın amk bizim gibi bi hayat yaşamıyor bunlar hayatları içip eğlenmekle sürekli partilemekle geçiyor sağlam kafayla gezdikleri mi var bunların yine sarhoş kafayla girmişler birbirlerine kadın da altta kalmamış karşılık vermiş olmuş bitmiş. Eğer karşılıklı bi kavga olduysa ki öyle görünüyor o zaman kadına şiddet başlığı altında sunamaz kimse bu haberi. Kaç gündür her yeri meşgul eden olaya bak ozan güvenle manitasının sarhoş kafayla köşe kapmaca oynaması vay amk

TÜM YORUMLARI OKU (31)