Öz Kardeşine Müstehcen Mesajlar Atandan Üçlü İlişki Ağına Müge Anlı ve Esra Erol'da Bu Hafta Yaşananlar

Son günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol'da programlarında yaşanan çarpıcı olayları derledik. Bakalım bu hafta hangi olaylara şaşırdık.

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından olan Esra Erol'da somurttuğu ve gülmediği için kocası ve kocasının ailesi tarafından sokağa atıldığını iddia eden Ayşegül'ün hikayesi bir hayli ilginç.

Detaylar:

'Gülecek Bir Şeyim Yok': Esra Erol'da Gülmediği İçin Kocası Tarafından Evden Atılan Kadın Şaşırttı!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Esra Erol'da izleyiciyi ekranlara kilitleyen yeni bir konu işleniyor. Eşinin eski sevgilisi Yasin Çorak'a kaçtığını söyleyerek programa başvuran İsmail Çevik bugün gerçekleşen yayında Yasin'in eşine çıplak fotoğraflarını attığını söyledi.

Detaylar:

Kocasını Bırakıp Eski Sevgilisine Kaçan Kadın Hakkında Esra Erol'da Ortaya Çıkan Çirkin Detaylar

Günlerdir kayıp olan Arife Gökçe'ye müstehcen mesajlar attığı ortaya çıkan ve yaşlı kadınlara cinsel ilgi duyan Sinan'la ilgili canlı yayında yeni iddialar ortaya atıldı. Canlı yayın sırasında Sinan, Müge Anlı'nın bacaklarına bakınca Anlı çıldırdı.

Detaylar:

Gözünü Müge Anlı'ya Dikti: Canlı Yayında Bacaklarına Bakan Sinan'ı Gören Müge Anlı Çıldırdı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Arife Gökçe isimli yaşlı kadın hala bulunamadı. Günlerdir arama çalışmaları devam ederken komşusu Sinan'la ilgili ortaya atılan çirkin iddialar Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Yaşlı kadınlara cinsel ilgi duyduğu belirtilen Sinan'la ilgili onlarca ihbar geldi. Son olarak da yayına telefonla bağlanan birçok kadın Sinan'la ilgili şoke eden iddialarda bulundu.

Detaylar:

Müge Anlı'daki Yaşlı Kadınlara Müstehcen Mesajlar Atan Sinan'la İlgili Ortaya Çıkan Yeni İğrenç Detaylar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir ortalıkta olmayan Arife Gökçe'nin şüpheli kaybı araştırılıyordu. Bir yandan Arife Gökçe aranırken diğer yandan da aynı köyde yaşayan Sinan isimli bir erkeğin Arife Gökçe'ye müstehcen mesajlar attığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise canlı yayında Sinan'la ilgili hayrete düşüren ve kan donduran iddialar ortaya atıldı.

Detaylar:

Müge Anlı'da Öz Kardeşine Müstehcen Mesajlar Attığı Ortaya Çıkan Sinan Hakkındaki Kan Donduran İddialar

Sabah kuşağının vazgeçemediğimiz programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert'te akıllara durgunluk veren, sinirleri geren bir konu işleniyor; Arife Gökçe dosyası. Öyle ki bugün canlı yayında Müge Anlı sinirden ağlarken Avukat Rahmi Özkan şüpheli Sinan Sardoğan'ın suratına tükürerek "Allah'ın belası ırz düşman herif" cümlelerini kullandı.

Detaylar:

Müge Anlı Canlı Yayında Ağladı, Avukat Rahmi Özkan Şüphelinin Suratına Tükürdü

Esra Erol'a katılan Akgül Hanım, damadının en yakın arkadaşının kızı Sevda'yı kaçırdığını iddia etti. Yayında ortaya çıkan detaylar ise izleyenleri şaşırttı.

Detaylar:

Üçü Birlikte Yaşamış! Esra Erol'da Arkadaşını ve Eşini Barıştırmak İsterken Kendisi Kaçıran Adam

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen Yağmur ve Ferdi, Ferdi'nin Hüda isimli eşini arıyordu. Hüda'nın başkasından olduğu iddia edilen çocuğu bırakıp gittiğini söyleyen Ferdi ve Yağmur hakkında ortaya skandal bir iddia atıldı. Bu iddianın ardından canlı yayında ortalık karıştı.

Detaylar:

Müge Anlı'da Pantolonunu Parçaladı: Sevgilisi ve Eşiyle Yaşayan Kadın Hakkında Skandal İddia

Geçtiğimiz haftanın yaşanan olaylarını da burada anlatmıştık:

Üçlü İlişki Yaşayan Adamdan Erkeklere Satılan Kadına Son Günlerde Müge Anlı ve Esra Erol'da Yaşananlar

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
03.01.2023

Cok nefretlik bi kari bu esra erol

04.01.2023

sabah kuşağı kapatılsın

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ