Oyunlar ile NFT Dünyası Başka Bir Boyut Kazanıyor: Hewer Clan Oyunu Örneği!

Hewer Ekibi, NFT dünyası ile oyun dünyasının kaçınılmaz birlikteliği ile ilgili bir proje başlattı ve bu proje büyük ilgi gördü. NFT dünyası ile oyun dünyasının nasıl bir araya geldiğini öğrenmek istiyorsanız bu içeriği mutlaka okumalısınız. 

İşte detaylar! 

Cüzdandaki coin mi yoksa oyundaki NFT mi?

NFT oyunları, cüzdanınızda CryptoPunks veya EtherRocks'tan paraya çevrilemez bir jetona (NFT) sahip olmaktan çok farklıdır. Bunun yerine, NFT oyunları, oyunun kuralları, mekaniği ve oyuncu etkileşimleri hakkında biraz bilgi gerektiren yeni bir karmaşıklık katmanı ekler. Her oyunda, NFT'ler bir silah veya parça gibi bir nesne veya kullanabileceğiniz avatar olabilir. Geleneksel bir oyundaki NFT'ler ve oyun içi varlıklar arasındaki fark, bu öğeleri kar için diğer oyuncularla takas etme veya takas etme yeteneğinize bağlıdır.

NFT'ler oyun dünyasında nasıl çalışır?

Bir oyunda NFT'leri değiştirmek, oluşturmak ve kullanmak, dijital varlığın kurallarını tutmak için akıllı sözleşmeler gerektirir. Her akıllı sözleşme, blok zincirinde depolanan kendi kendine çalışan bir kod parçası içerir. Oyuncular, kazanmanın en önemli yollarından biri olan oyun içi NFT'ler olmak üzere muhtemelen birden fazla yolla karşılaşacaklar. Bu senaryoda oyuncular, takas edilebilir jetonlar kazanmak yerine, oyundaki nadirliklerine veya kullanışlılıklarına bağlı olarak değerleri değişebilen koleksiyon öğelerini temsil eden NFT'ler kazanabilirler.

NFT'lerin oyun dünyasındaki gelişimi nasıl ilerliyor?

Piyasaya sürülen ilk NFT oyunları öncelikle oyun içi dijital koleksiyonlar sunarken, daha yeni oyunlar bunun bir kombinasyonunu ve oyunculara daha istikrarlı bir gelir elde etme fırsatı sağlayan oyna-kazan yapısını kullanacak. Her oyunun farklı şekilde ayarlanmasıyla, pek çok oyuncu olmayan veya oyun dünyasında yeni olanlar, başlamayı zor bulabilir. Her iki gruba da hitap etmek için Hewer Clan olarak bilinen bir oyunun piyasaya sürüldü.

İşte o harika oyun: Hewer Clan!

Oyun hakkında fikir edinmek için, potansiyel oyuncular, son 100 yıldır korkunç bir veba tarafından harap edilen bir dünya hayal ederek başlayabilirler. Veba hızla gezegene yayılmıştır ve dünyanın her uzak yerine ulaşmıştır. Neyse ki, yüzyıl boyunca bazı insanlar hastalığa karşı bağışıklık kazanmıştır. Bu insanlar Hewers olarak bilinir. Daha bu insanlar Hewer Klanı olarak örgütlenmiştir. Klan içinde her üye, yeteneklerini ve seçkinlere ait olduklarını doğrulayan kendi etiketini taşır. Daha basit bir deyişle, Hewer Clan'da 'etiketler tüm kapıları açar!'

Oynadıkça kazanma özelliği!

Oyun ayrıca, kıyamet sonrası dünyada dört fraksiyonun güç için yarışacağı Battlefield gibi oyna-kazan özellikleri de içeriyor. Her Hewer'ın kendi beceri seti olduğundan, savaşın sonucunu belirlemek için kendi avantajlarına oynamaları gerekecek. Her etiket sahibi, ödüller kazanmak ve potansiyel olarak bunları kendi fraksiyonlarıyla paylaşmak için lider tablosunda yükselmeye başlayabilir.

Görünen o ki NFT'lerin etki alanı gün geçtikçe artıyor ve armaya devam edecek. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Patiswiss Markası Çalıntı Çıktı İddiası: İsviçreli Şirketten Açıklama Geldi
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!