Geçtiğimiz hafta Berna Laçin’in Hilal Altınbilek hakkında yaptığı estetik eleştirisi hala gündemde yer ediyor. Laçin, Altınbilek’in yeni dizisinde fakir kızı oynaması hakkında estetikli olması nedeniyle gerçekçi gelmediğini söylemişti. Kimileri hak vermiş, kimileri ise karşısında durmuştu. Dilan Deniz Çiçek de olaya dair yorum yaparken “Oyunculuk kutsal bir meslek değil” demesiyle gündem olmuştu. Burak Sergen de Dilan Deniz’i eleştirdi. Gelin detaylara geçelim!
öğretmen ya da doktoru "oynamak"la, doktor ve öğretmenin yaptığı her şeyi yapabileceğini düşünüyor. ben buna sinirlensem sinirlenip kaybettiğim vakte yeniden sinirlenir sinirception içine girerim
Hayatımda duyduğum en garip açıklamalardan biri. Oyunculuk dersi alan hatta hiç eğitim almadan sadece güzel ve yakışıklı olan çoğu kişi de oyunculuk yapabilir.
Burada da su katılmamış bir malı oynamışsın herhalde Burak Sergen! İşinin nesi kutsal lan gerzek! Doktorla öğretmeni oynamakla o kutsal mesleklerin icralarını nasıl bir tutarsın mal değneği! Senin işin taklit lan taklit! Beyninin nöronları pişmaniye olmuş senin çok konuşma!