Oyunculuğunu Babadan Almış: Ahmet Kural, Minik Oğluşunu Esprili Bir Dille Anlattı!

Sempatik oyuncu Ahmet Kural, son günlerde baba olmanın taze heyecanını yaşıyordu. Kural, geçtiğimiz akşam katıldığı bir davette Tolga Bozduman'ın mikrofonlarına babalık deneyimini ve minik oğlunu anlattı.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ı Düğün Dernek ve Çalgı Çengi gibi popüler filmlerdeki başarısıyla tanıyoruz. Kendisi, komedi filmlerine yakışan yüzü ve oluşturduğu tiplemeler ile kendisini izleyicisine sevdirmeyi başarmış bir isim.

Kural, geçtiğimiz yıllarda hayat arkadaşını buldu ve 2023 senesinde Çağla Gizem ile dünyaevine girdi. Evliliğin üzerinden çok geçmeden çift bebek beklediklerini duyurdu ve minik oğullarını bu yıl kucaklarına aldı.

Bebişin yüzünü henüz göremesek de taze anne baba olan ikili, aile saadetlerini sosyal medya üzerinden sevenleriyle paylaşıyor.

Geçtiğimiz akşam bir davette Tolga Bozduman tarafından görüntülenen Ahmet Kural'a babalık deneyimi ile ilgili sorular yöneltildi. Yüzündeki kocaman gülümse ve sıcacık bir mutlulukla soruları yanıtlayan Kural, bebeğinin mimiklerini çok fazla kullandığını ''Kaşı gözü çok oynuyor'' cümlesiyle ifade ederek kendisine sorulan soruları samimimi bir dille yanıtladı.

O anları izlemek isteyenleri şöyle alalım👇

İlginizi çekebilir:

Eski Oryantal Tanyeli'den Hastane Odası Paylaşımı: ''Dünya Sahnesinde Her Şey Dev Bir Yalan!''
Serdar Ortaç, ''Namaza Başlasan Ne Güzel Olur'' Diyen Takipçisine Verdiği Cevapla Gündeme Geldi
Mert Öcal'ın Düğününde Objektiflere Poz Veren Futbolcu Sercan Yıldırım'ın Gömleğindeki Ruj İzi Dikkat Çekti!

Popüler İçerikler

Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!
İstanbul’da Tekstil Atölyesi Sahibi İsyan Etti: "Çalışacak İşçi Bulamıyoruz Sonra İş Yok Diye Ağlıyorsunuz"
Avrupa Yakası'nın Naile'si Çiçek Dilligil Cinsiyet Geçişi Yapan Oğlunun Doğum Gününü Kutladı!
YORUMLAR
30.09.2024

onedio, bunedio gibi sitelerde editör olmak istiyorum acaba nasıl başvuru yapılıyor :/ yani şu kadar bir içerik te yapamayacaksam yazıklar olsun bana..tiktok vb sitelerden videoları al burda yayınla..yani şu kadaerını da yapamayacaksam yuhh olsun bana :// tabi içerikten önce uzuuunca bir ön yazı gerek, olayı iyice ballandırıp en alta 20 saniyelik video :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ