Oyuncu Şahan Gökbakar "Garip Bülbül Neşet Ertaş" Filminin Çekilmesine Tepki Gösterdi

Türkmen/Abdallık kültürünün ve müzik geleneğinin son büyük temsilcisi olan usta sanatçı Neşet Ertaş'ı tanımayan yoktur. Hem sesiyle hem sazıyla bizi alıp götüren halk ozanının geçtiğimiz aylarda filmi yapılacağı öğrenilmiş ve bu haber herkesi çok sevindirmişti. Fakat usta sanatçının ailesi, Ertaş'ın vasiyetinde filminin yapılmasını istemediğini belirterek projeyi dava etmişti. Ertaş ailesine ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan tepki geldi. İşte ayrıntılar...

2012 yılında hayatını kaybeden Türk Halk Müziği'nin en önemli isimlerinden biri olan Neşet Ertaş'ın ölümü birçok kişiyi derinden etkilemişti.

Bozkırın Tezenesi olarak da bilinen Neşet Ertaş'ın ölümünün ardından geçtiğimiz aylarda ünlü ismin hayat hikayesinin film yapılacağı öğrenilmişti.

Detayları burada anlatmıştık;

Neşat Ertaş'ın Hayat Hikâyesini Anlatacak 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' Filminden Bir Fragman Geldi!

Bu haber birçok kişiyi sevindirse de Ertaş'ın ailesi, babalarının ölmeden önce kendi filminin yapılmasını istemediğini vasiyet ettiğini söyleyerek projeye karşı çıktılar.

Ailenin dava açmasına karşın film projesinin devam etmesi Ertaş ailesini kızdırmış ve aile, Neşet Ertaş'ın bu konudaki hassasiyetini bildirmek için bir gönderi paylaşmıştı.

Pek çok konuya duyarlılığıyla tanınan başarılı oyuncu Şahan Gökbakar da Ertaş ailesinin gönderisini paylaşarak filmin çekilmesine tepki gösterdi.

Gökbakar'ın "Ailesi onay vermiyor. Kendisi vasiyet etmiş istememiş film çekilmesini... İzin almadan, ailesinin ve varislerinin rızası olmadan bu film nasıl çekilir?" diye paylaştığı gönderiye birçok destek geldi. İşte Şahan Gökbakar'ın o paylaşımı;

Peki konuyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
14.10.2022

konu hakkında ne düşünüyorsunuz kısmı yersiz olmuş. adam istemiyor. konu yok burada.

14.10.2022

Konu hakkında düşünecek bişey yok! Neşet baba düşünmüş karar vermiş!

14.10.2022

biraz saygınız varsa ,vasiyetine uyun kardeşim ... ha çokmu anmak ,gelecek nesillere aktarmak istiyorsunuz, ozaman kendi görüntülerinden , tanıyanlarla röportajlardan güzel bir belgesel yap ... gapitalist olmadan düşünmek bukadarmı zor !

TÜM YORUMLARI OKU (16)