Oyuncu Nihal Yalçın Estetik Yaptırdığı İçin Sertab Erener'i Eleştirenlere Ders Gibi Cevap Verdi!

Güçlü sesiyle herkesi büyüleyen Sertab Erener, uzun bir zaman sonra 'Mecbursun' klibiyle geri döndü. Yüzündeki değişim yüzünden ağır eleştirilere maruz kalan ünlü şarkıcı destekleyenler de oldu. Oyuncu Nihal Yalçın kendisine yapılan baskıya parmak basarak Erener'in dağ gibi arkasında durdu.

Ülkemizin en güçlü kadın seslerinden olan Sertab Erener çıkardığı eşsiz şarkılar, yaptığı vokaller ve müziğe adadığı ömrüyle gönüllere taht kurmuş bir isim.

Genç yaşta müzik dünyasına adım attıktan sonra kariyerinde emin adımlarla ilerleyip başarısını herkese kanıtlamıştı.

Bu zamana kadar çizgisini bir an olsun bozmayan, çok hoş bir kadın olan Sertab Erener uzun zamandır kamera karşısına çıkmıyordu.

Ünlü şarkıcı unutulmaz şarkısı "Mecbursun" için çektiği yeni klibiyle tekrar yüzünü gösterdi. Erener'in yüzündeki değişim gözlerden kaçmadı tabii.

Klibi buradan görebilirsiniz...

Bir Süredir Ekranlardan Uzaktı: Mecbursun Klibiyle Geri Dönen Sertab Erener'in Estetikleri Dillere Fena Düştü!

Klibiyle herkesi ufak çapta şaşkına çeviren ünlü şarkıcı sosyal medyadan da yeni halini paylaştı. Yeni şarkıların yolda olduğunu açıklayan Erener'in bu paylaşımına da "Bu kim?", "Kendine ne yaptın?" gibi eleştiler yağdı.

👇🏻👇🏻

Estetikli Hali Olay Olmuştu: Son Halini Yeni Pozlarla Paylaşan Sertab Erener Yine Kimseyi Tatmin Edemedi!

Yüzüne yaptırdığı estetikler yüzünden epey tepki alan başarılı şarkıcı bunun ardından da göndermeli bir video yayınlamış ve "Yardımcı olayım tanıyamamış olabilirsiniz, ben Sertab" demişti.

O anları da bu içeriğimizde paylaşmıştık:

Estetikle Bambaşka Birine Dönüp "Bu Kim?" Yorumlarını Kaldıramayan Sertab Erener'den İmalı Gönderme!

Olumsuz yöndeki eleştirilerin artmasından sonra Sertab Erener'in arkasında duran isimlerden biri de çoğumuzun Yalan Dünya dizisiyle tanıdığı Nihal Yalçın oldu.

Sosyal medya hesabından kendi yaşadığı baskıları anlatan Yalçın, "Yıllarca burnumu yaptırmam konusunda yüzlerce mesaj okudum" diyerek açıklamaya başladı.

"Her yaptığım işte ne kadar çirkin olduğumu söyleyenler oldu, ne şehlalığım kaldı ne beynimde tümör olduğuna dair uyarıda bulunanlar bitti. Tv’de gördüğünüz için herkese istediğiniz her şeyi söyleme hakkınız yok. Bence."

"Burnumu yaptırsam bu sefer de ah vah edip doğal olmadığımı söyleyenler çıkacaktı. Gerek yok. Herkes kendi burnuna baksın, kendi güzelliğiyle barışsın."

"Bana sen böyle çok güzelsin filan yazmanız da o kadar umurumda değil ki. Ben çok güzelim, ben bazen çok çirkinim, bazen şahneyim bazen kapkaranlık. Ben kendimden acayip razıyım. Gerisi de zerre umurumda değil."

Sertab Erener'in görünüşünü eleştirenlere ders gibi cevap veren Nihal Yalçın'ın açıklamasına usta oyuncu Sumru Yavrucuk da destek çıktı!

twitter.com

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler? Hadi yorumlara...

İlginizi Çekebilir

Kıvanç Tatlıtuğ'u Görünce "Aman Allah'ım" Diyerek Hayrete Düşen Adam Duygularımıza Tercüman Oldu
Defne Samyeli, Gülşen'in Olay Olan Derin Dekolteli Elbisesinin Aynısından Giyince Kıyaslama Başladı!
Ünlü Oyuncunun Eşine "Kocam" Diyen Ayşe Hatun Önal'ın Takıntılı Aşkının Oteline Gittiği İddia Edildi!

Popüler İçerikler

Almanya ‘Kaçak’ Türklerle Başa Çıkamıyor! Ülkesine Dönene Ayda 2 Bin Euro Veriyorlar
Arda Güler'i Portekiz Karşısında İlk 11 Başlatmayan Milli Takım Teknik Direktörü Montella'ya Tepkiler Çığ Gibi
Problem Yaşadığı Kızıyla Konuşmalarını Paylaşan Deniz Akkaya'nın İfşa Israrı "Yeter" Dedirtti
YORUMLAR
30.04.2024

Ok. O zaman bir seyirci, dinleyici, hayran ya da takipçi olarak karşımızda acayip bir şekilde değişmiş duran bu kişiyi görmüyormuş gibi mi yapacağız? Ya da gördüklerimizi algılayamıyor gibi mi davranmalıyız? Dış görünüşle asla ilgilenmenemiz mi gerekiyor? Tamam. O zaman aynı eforu ünlülerden bekliyoruz. Onlar da görüntüye bu kadar takılmasın ve kırışıklıklarıyla, kaz ayaklarıyla, orta yaşlarıyla oldukları gibi çıksınlar. İmkansız değil mi? O zaman bırakın bu işleri. Kimse kör taklidi yapamaz. Aslan adama benzemiş Sertab Erener. İşte böyle. Seyircinize, hayranınıza değil sizi bu hale sokan doktorlarınıza verin ayarınızı.

30.04.2024

Oturmuşlar evde ellerinde telefonla hayatında görmediği birinin bedenini eleştiriyor. Gerizekalı embesiller..

30.04.2024

kimsenin bedenini eleştirmiyorum kimsenin rahatsızlıklarını eleştirmiyorum, eleştirdiğim nokta bu estetik faciasının artık tehlikeli bir boyuta ulaşması. size şu an özgürlük ve normalmiş gibi gelen şeylerin farkında değilsiniz. herkesin aynı insana dönüşmesi bir yana, bağımlılık gibi sürekli yaptırma ihtiyacı duyuluyor. yaşlı genç güzel vs farketmeksizin büyüdü olay. daha geçen gün 19 yaşında bir kız ilerisi için kırışıklık olursa diye ön gerdirme gibi bi şey yapacağından bahsediyordu. bakın bunlar normal mi.. kimseyi kişisel olarak eleştirmiyorum herkesin yaptıği kendine ama bu estetik sektörünün insanlara bu kadar uzanması sadece beni üzüyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ