Oyuncu Kaya Olgar Hayatını Kaybetti! Kaya Olgar Kimdir? Kaç Yaşında Vefat Etti?

Manken, oyuncu ve foto model Kaya Olgar hayatını kaybetti. Yonca Evcimik'in başrolünde yer aldığı Çılgın Bediş dizisiyle tanınan Kaya Olgar 1990 ve 2000'li yılların aranılan yüzlerindendi. Kariyeri boyunca Yalnızlar, Gelinlik Kız ve Nilgün gibi başarılı yapımlarda da yer alan Olgar'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Peki Kaya Olgar kimdir? Kaya Olgar kaç yaşında vefat etti? Detayları haberimizde sizin için derledik...

Çılgın Bediş dizisiyle kariyerinde büyük bir ivme yakalayan ve kendini sevdiren ünlü foto model Kaya Olgar hayatını kaybetti. 1990 ve 2000'li yıllara yakışıklılığıyla damga vuran, defilelerin ve fotoğraf çekimlerinin aranılan yüzü olan Olgar'ın vefatı severlerini hüzne boğdu. Peki Kaya Olgar kaç yaşında vefat etti? Detaylar haberimizde...

57 Yaşında Yaşamını Yitirdi

Manken, foto model ve oyuncu Kaya Olgar 57 yaşında hayatını kaybetti.

1990'lı ve 2000'li yılların aranılan manken ve oyuncusu Kaya Olgar 57 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi organizatör Tuncay Erkul sosyal medya hesabından duyurdu.

22 senedir Muğla Köyceğiz Yeşilköy'de yaşayan Kaya Olgar'ın cenazesi bugün öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kaya Olgar Kimdir?

Bir dönemin önemli manken ve fotomodellerinden olan Kaya Olgar, 1 Ocak 1964 tarihinde dünyaya geldi. Uzun süredir sakin bir yaşam sürdüren Kaya Olgar, 22 senedir Muğla Köyceğiz Yeşilköy'de yaşıyordu.

Olgar, Arka Sokaklar (2006), Yedi Numara (2000), Gelinlik Kız (2000), Çılgın Bediş (1998), Gurur (1994), İki Kız Kardeş (1992), Kavanozdaki Adam (1987) gibi bir çok dizi ve filmde rol alarak ekranlarda boy göstermişti.

Popüler İçerikler

Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi