Oyuncu Gürgen Öz, İzmir'deki Depremin Ertesi Günü 'Cadılar Bayramı' Kutlayanlara Tepki Gösterdi: 'Yaşadığınız Sanal ve Özenti Dünyada Mutluluklar'

Gündemdeki konuları sık sık eleştiren Gürgen Öz, İzmir depreminin ertesi günü Cadılar Bayramı kutlayan insanlara isyan etti. Instagram'da paylaştığı video ile isyanını dile getiren Gürgen Öz, 'İzmir depreminin ertesi günü, sosyal medyada cadılar bayramını kutlayanlara bayıldım! Çünkü siz Türkiye’de değil Amerika’da yaşıyorsunuz! O yüzden de daha havalı, daha coolsunuz! Yaşadığınız sanal ve özenti dünyada mutluluklar...' dedi.

Kaynak: Gürgen Öz

Popüler İçerikler

Tarih Verildi: 500 TL'lik Banknotlar Yolda
Montella Görevini Bırakırsa A Milli Takım'ın Başına Kim Geçmeli?
ATM’lerde 200 TL Krizi: Fatih Altaylı’dan 5 Bin Liralık Banknot Önerisi
YORUMLAR
01.11.2020

İnsanlar tek bir kültüre ait hissetmek istemeyebilir veya başka kültürlerin kendilerine eğlenceli gelen yanlarını benimseyebilir sonuçta sürekli pompalanan ve empoze edilenin tercih olmasının önüne geçemezsin ancak ülkenin yaşadığı felaketler de insanlar göçük altındayken cansız bedenleri çıkartılırken eğlencelerinizi gözümüze sokmanızın cenaze gününde yan komşunun göbek atmasından farkı yok bu da elbet tercih meselesi. Hiç olmazsa böyle günlerde mahremiyetinizi sergileyerek görüntü yaparak tatmin olmaktan geri durabilirsiniz. Yani bu ülkede 17 ağustos depreminin aynı günü köpük partileri devam etti onlarca askerimiz hayatını kaybettiğinde devlet erkanı düğün yaptı hangi birini sayalım ne olduğumuz belli değil ki ama topluca nevrotik olduğumuz çok belli.

Pasif Kullanıcı
01.11.2020

Sosyal medyanın en büyük yan etkilerinden biri bu bence. İnsanları yoğun ama boş bir gündemle boğup her güne sıfırlanmış bir hafızayla uyanmalarını sağlıyor. Sosyal medyada "Geçmiş olsun İzmir" yazdıktan sonra görevini yerine getirdiği inancıyla her şeyi geride bırakıyor artık ve sıradaki gündem maddesine geçiyor. Bu gündem maddesi cadılar bayramı olmaz Şeyma Subaşı olur, o olmaz bir başka şey olur; hiç farketmez.

Pasif Kullanıcı
01.11.2020

Ben çok küçük bir köyde büyüdüm. Bizim kültürümüzde cenaze çıktığında o gün TV açılıp izlenmezdi, birkaç gün müzik dinlenmez, türkü söylenmezdi. Ailenin acısına ortak olunurdu bir şekilde; ortak olunmasa da bir şekilde onların acısına saygı duyulduğunun göstergesiydi bu. Evet, şimdi nüfusun çoğu onbinlerce kişilik mahallelerde yaşıyor ve bu mahallelerde her gün birileri ölüyor; dolayısıyla bu geleneği devam ettirmesini beklemiyoruz kimseden. Ama en azından böyle toplumsal bir faciada olsun ortak dertlenebiliriz diye umuyor insan, o da olmuyor.

01.11.2020

ne kardeşim cadılar bayramı avrupa özentiliği? onlar 23 nisan kutluyomu iyice benliğimizi kaybettircekler halowen mış...

TÜM YORUMLARI OKU (32)