Oyuncu Ceyda Düvenci Televizyon Projelerini Neden Kabul Etmediğini Açıkladı

Binbir Gece, Umutsuz Ev Kadınları, Babam ve Ailesi, Maral: En Güzel Hikayem gibi televizyon dizilerinde yer alan Ceyda Düvenci'yi özellikle son yıllarda ekranlarda görmüyoruz.

Her ünlü oyuncu gibi o da dijital projelere yeşil ışık yakıyor. Son olarak Exxen platformunun Öğrenci Evi isimli projesinde yer almıştı. Öncesinde de Prens isimli dijital dizide izlemiştik onu.

En son onu 4 yıl önce 2018 yılında Ay Yapım imzalı ATV'de yayınlanan 8. Gün dizisinde görmüştük. O gün bugündür Düvenci, televizyon projelerine sıcak bakmıyor.

Geçtiğimiz gün de Ceyda Düvenci bu konuyla ilgili HaberTürk'ten Onur Aydın'ın sorularını yanıtladı. Düvenci, "Çok kafa dengi bir iş bulamıyorum. Senaryoyu beğenmiyorum. Senaryoyu beğensem yapımcısıyla çok kolay uzlaşamıyorum." dedi.

Dijital hakkındaki düşünceleri sorulan Ceyda Düvenci, dijitalin daha düzenli ve reyting kaygısının olmadığı söyledi. "Kanala kaset yetiştirme telaşı yok. Dakikası belli ve kısa. Başı sonu belli ve performansını yaparken karakterin nereye gideceğini biliyorsun. Televizyonda öyle değil." ifadelerini ekledi.

"Bir bölümde her şey değişiyor. Reytinglere göre her şeye karar veriliyor. Zaten dizi iki saat insanlık dışı bir performans. Oturup iki saat bir diziyi izlemek bile zor. Çekmenin ne demek olduğunu az çok biliyoruz." dedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yargı'da Engin'in Katilinin Kadın Olduğu Netleşti: Peki Ceylin'in Bahsettiği Saçları Şampuan Kokan Kadın Kim?
Ortalık Karıştı: 'O Ses Hollanda' Yayını Cinsel İstismar İddiaları Nedeniyle Durduruldu
Kiralık Aşk, Çalıkuşu Gibi Dizilerin Çocuk Oyuncusu Melissa Cengiz'in Son Hali Yaşlandığınızı Hissettirecek

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!