Oyuncu Bir Sevgiliye Sahip Olanların Eninde Sonunda Yaşayacağı 10 Durum

Oyuncu bir sevgiliye sahip olmanın zor olduğundan bahsedilir. Aslında oyun oynayan kişiler de gayet sıradan insanlar. Onlarla sevgili olmanın pek büyük bir zorluğu yok. Sadece farklı yaşam tarzına biraz ayak uydurmanız gerekir. Oyuncu birisiyle yeni sevgili olduysanız ya da hoşlandığınız kişi sürekli bilgisayar başındaysa, alışmaya başlamanız gereken 10 durumu sizler için derledik! 🎮

1. Telefonlarınıza cevap vermeyebilir.

Siz aradığınız sırada oyun oynuyor olduğu için ulaşamayacaksınız. Rakiplerinin sevgilinizi öldürmesi için dua edin. O sırada göz ucuyla telefona bakacaktır.

2. Dışarıya çıkma planlarınızı ertelemeniz gerekebilir.

Sinemaya gitmek, alışverişe çıkmak, dışarıda yemek yeme gibi planlarınızı ertelemeniz gerekebilir. Sevgiliniz o sırada bilgisayarı ve yatağı arasındaki rotanın dışına pek çıkabilecek durumda olmayabilir.

3. Hediye seçerken işiniz kolaydır.

Doğum günü, evlilik yıl dönümü, sevgililer günü fark etmez. Eğer hayatınızdaki kişi oyuncuysa, herhangi bir oyun ekipmanı onun için harika bir hediye olacaktır.

4. Uyku düzensizliğine alışmanız gerekebilir.

Sevgiliniz sabahlara kadar oyun oynadığı için gün içinde enerji seviyesi kritik düzeyde olacaktır. Öğlen saatlerinde, evin bir köşesinde sızmış olarak bulmanız alışmanız gereken bir durum.

5. Alışveriş alışkanlıklarınız farklıdır.

Siz en güzel kıyafet mağazalarında geze geze vakit harcamak isterken, sevgiliniz teknoloji marketlerde son sürat işlerini halledip eve dönmek için koşturuyor olacak.

6. Mutfakta yemek yemeyi unutun.

Sevgiliniz için mutfakta yemek yemek başlı başına vakit kaybıdır. Beraber yemek yemek istiyorsanız, tabağınızı alıp birlikte bilgisayar masasına gitmeniz gerekecek.

7. Bilgisayarcıya gitmenize gerek kalmaz.

Eğer bilgisayarınızda herhangi bir arıza meydana gelirse, bilgisayarcılara gitmenize gerek kalmayacak. Sevgiliniz yıllardır bu aletlerle içli dışlı olduğu için, problemi kısa sürede halledecektir.

8. Ani sinirlenmelere hazır olun.

Sevgiliniz sakin sakin oyununu oynarken, bir anda sinir krizi geçirebilir. Buna hazırlıklı olun ve korkmayın. Kendi haline bırakırsanız birkaç dakika içinde normale dönecektir.

9. Yeni bir dünya tanırsınız.

Her oyuncu gibi sevgiliniz de size oyunlar öğretmek isteyecektir. Oyun oynamayı öğrenmeye başladıkça hem yeni insanlar tanıyacaksınız hem de yeni bir dünya.

10. Maç anlayışı standardın dışındadır.

Maça gidiyorum dediğinde aklınıza futbol veya basketbol maçı gelmesi normaldir. Ama sevgiliniz büyük ihtimalle bir e-spor maçına gideceğinden bahsediyor. Kendisi büyük ihtimalle 4-5 Kasım tarihlerinde Onedio'nun destekleriyle Volkswagen Arena'da gerçekleştirilecek olan 'Intel ESL Türkiye Şampiyonası Finalleri'nde olacak.

Biletler İçin : https://www.bynogame.com/bilet/esl

Popüler İçerikler

'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Köftelerinde Domuz Eti Tespit Edilen Firmayı Açıkladı
Cani Semih Çelik’in Bağlantısı Ortaya Çıktı: 'İncel' Grupları Polis Takibine Girdi!
YORUMLAR
20.10.2017

içeriğin direkt çeviri olduğu o kadar açık ki bari biraz türkçeye uyarlasaydınız. gamerı direkt oyuncu olarak çevirmişsiniz ama ben aktör ya da aktrist olarak anlayarak gelmiştim buraya. saçma.

20.10.2017

Gameri baska nasil cevireceksiniz acaba? Direkt oyuncu denir "gamerlar"(oyuncular) arasinda da.

20.10.2017

Görseldeki meme için gelmiştim ben aslında ama neyse

böyle konularda hemen gaza gelMEMElisin

20.10.2017

oyuncu deyince meslek olarak aktör aktrist gibi düşündüm püü

TÜM YORUMLARI OKU (15)