Oyuncu Ayşegül Çınar Hapis İstemi: Ayşegül Çınar Kimdir ve Hangi Olaydan Dolayı Gündemde?

Son olarak FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alan Ayşegül Çınar, sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile birlikte geçtiğimiz günlerde Taksim’de olay yaratmıştı. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan ve 2'si polis 12 kişinin yaralandığı kavgayla ile yürütülen soruşturma sonucunda iddianame tamamlandı ve Ayşegül Çınar’a 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ayşegül Çınar’ın sevgilisi Furkan Çalıkoğlu’nun ise 22 yıl 1 ay hapsi istendi. Oyuncu Ayşegül Çınar’ın, daha önce polislerin yaptığı yol kontrolünde arabasında uyuşturucu madde yakalanmıştı. Bu haber sonrası Ayşegül Çınar yeniden sosyal medyada en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. Peki, Ayşegül Çınar kimdir, kaç yaşındadır? İşte oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile ilgili bilgiler…

Ayşegül Çınar Kimdir?

Ayşegül Çınar, 1999 yılında Antalya’nın Manavgat ilçesinde dünyaya gelmiştir. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır.

Küçük yaşlardan bu yana oyuncu olmak isteyen Ayşegül Çınar, Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde oynamıştır.

Yasak Elma dizisinde Lila karakterine hayat veren Ayşegül Çınar, bazı tiyatro oyunlarında da yer almıştı.

FURKAN ÇALIKOĞLU KİMDİR?

Ayşegül Çınar’ın sevgilisi Furkan Çalıkoğlu’nun ise hangi işle meşgul olduğu bilinmiyor.

Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu’nun karıştığı olayın tutanağına göre, mutfağa giden Furkan Çalıkoğlu eline iki bıçak alarak mekan sahibi ve çalışanlara saldırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, Çalıkoğlu'nu bırakmaya ikna edemediği bıçağı, bir anlık dikkatinin dağılmasından faydalanarak elinden aldı.

Furkan Çalıkoğlu, tekrar mekan yetkilileri ve çalışanlarına saldırmak istediği sırada kendisini tutmak isteyen polis memurunun belindeki silahı alarak mekanda ateş ettiği öğrenildi. İkinci kez zor kullanılarak gözaltına alınan Çalıkoğlu kelepçelenerek mekandan çıkarılmak istendi.

Popüler İçerikler

"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
50 Yılda İlk Kez Görüntülendi! ÖSYM'nin Çöp Bile Çıkmayan Dünyadan İzole Sınav Merkezi'nde Neler Oluyor?