Oyun Merkezinin Açılışı İçin Bikinili Kadınları Makinelerin İçine Yerleştiren Tayvanlılar

Onları oraya nasıl soktunuz? 😁 Tayvan'da açılan bir oyun merkezi insanların ilgisini daha çok çekebilmek adına modellerden yardım almış. Ama ne yardım! 😂

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
26.12.2017

kadınlar obje değildi ama niye diğer objelerin yanındalar anlamadım

26.12.2017

içeridekilerin kadın veya erkek model oluşu farketmeksizin hassas bir konu. bir yandan şuanda onların aşağılanmasına karşı çıkmakla bir yandan da ütopik bir dünyada olması gerekenin bu tarz birşey yaptığında bunun gurur incitici olmaması gerekip gerekmediğini muhakeme etmeye çalışıyorum. sonuç olarak insanız ve başka insanların bizde gördüğü şeyler de önemli. onlar için bu aşağılayıcı bir hareket ise, bu kızlara üzülürüm o durumda kaldıkları için, ama bir yandan da her elalemin dediğine baksak kendi doğrularımızı yaşayamazdık demek o ilk baştaki bakış açımı susturuyor. sonuç olarak yargıya varamadım şu hariç: bu iç seslerimin savaşında sonra terazi burcu insanı olmak çok güzel.

26.12.2017

aslında bu duruma tek çözüm striptiz yapan bir adama kadınların yaşlı teyzelerin davrandığı gibi striptiz yapan bir kadına yaşlı adamların erkeklerin davranacağı zihniyet. burada aynı davranıştan kastım, aşağılama, kendinden hor görme ile zevki hoşnutluğu birleştirip birleştirmemek. karşındakinden zevk alırken onun acı çekmesini umursamayıp insanlıktan kopmak kopmamak. bdsmden bahsetmiyorum, sikecem diye kafasını duvara vurup kadını sikmeye devam eden piçlerden bahsediyorum.

Pasif Kullanıcı
26.12.2017

06:50 deki Adamın kolundaki Rus bayragı

TÜM YORUMLARI OKU (11)