Oyun Dünyasının Fenomenleri Gaming.Gen.TR Etkinliği ile Bir Araya Geldi

TFF eMilli Takımları resmi sponsoru olan, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük hazır sistem üreticilerinden biri olarak faaliyetlerine devam eden Gaming.Gen.TR, Ataşehir’de lüks bir mekanda, 2022 değerlendirme etkinliğini gerçekleştirdi. Firma yetkilisi geceyi fenomenler ile değerlendirirken çalışmalarıyla ilgili de bilgiler de verdi: “2022 yılını değerlendireceğimiz etkinliğimize partner sosyal medya fenomenlerini de davet ettik. Bu sayede yeni yıldaki projelerimizi de konuşma fırsatımız oldu. Güzel bir geceydi, bir yılın yorgunluğunu bu şekilde atmış olduk.”

11 Eylül 2020 tarihinde web sitesi üzerinden faaliyetlerine başlayan, 18 Mart 2022 tarihinde ise İstanbul Ümraniye’deki premium mağazasını açan Gaming.Gen.TR çalışmalarına profesyonel çizgide devam ediyor. 2022 yılının değerlendirme etkinliğini lüks bir mekanda yaptıklarını ve eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Gaming.Gen.TR yetkilisi, “Bizim için her şey güzeldi. Her şeyden önce partner sosyal medya fenomenlerimizin kendilerini keyifli hissedecekleri bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Herkes oldukça eğlendi. Bir yandan da yeni yılda gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerimiz üzerine de detaylı bir şekilde konuşma şansı elde ettik.” ifadelerinde bulundu.

“Güzel Bir Etkinlik Oldu”

Etkinliğe pek çok sosyal medya fenomeninin katılım gösterdiğini belirten yetkili, konuyla ilgili açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Davete Tuğkan ‘Elraenn’ Gönültaş, Elanur Pat, Mete ‘EasterGamersTV’ Özbey, Mert ‘RRanee’, Anna Deniz Şaylan, Halil Söyletmez, Yiğit Tezcan, Almira Gümüş, Ahmet Gezmiş, Sonat Işık, Dost Kayaoğlu, Eylül Adıgüzel, Tuna Yurdakul, Ege Arseven, Burak Yörük, Tuana Yılmaz, Burak ‘Holmes’ Öztürk, İrem Öz, Nur Ergezer, Ceyhun Balcık ve Emre Baltaoğlu katıldı. Her bir katılımcıya ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Katılımcılarımız ile birlikte bizi mutlu eden bir etkinlik oldu.”

“Projelerimize Aynı Çizgide Devam Etmek İstiyoruz”

2023 yılında gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler, sponsorluklar olmak üzere pek çok konu üzerinde konuşulduğunu belirten yetkili, Gaming.Gen.TR bünyesinde faaliyet gösteren sosyal medya fenomenlerinin 2023 yılında çok daha fazla görülebileceğini sözlerine ekledi: “Yeni yıla çok özel projelerle gireceğiz. Biz bu sektörde daha da büyümek istiyoruz. Bu konuda ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağımızı ifade edebilirim. Sosyal medya fenomenlerimizle de etkili bir çalışmada bulunacağız.”

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı