İrem Derici ve Oytun Erbaş arasındaki gerilim iyice tırmandı. Oytun Erbaş'ın kendisine 'hokkabaz' dediğini gören İrem Derici, Oytun Erbaş'a ağzına geleni saydı!
Buyurun, detayları beraber inceleyelim.
İrem Derici ve Oytun Erbaş arasındaki gerilim iyice tırmandı. Oytun Erbaş'ın kendisine 'hokkabaz' dediğini gören İrem Derici, Oytun Erbaş'a ağzına geleni saydı!
Buyurun, detayları beraber inceleyelim.
Bugüne dek hem kadınlar, hem erkek ve kadın ilişkisi hakkında oldukça enteresan söylemlerde bulunan Oytun Erbaş, bu sefer de hem çocuğunu yapan hem de kariyerini sürdüren milyonlarca kadını hedef alarak, 'çalışan annelerin çocuklarının başarılı olamayacağını' iddia etmişti.
Canına tak eden İrem Derici, Oytun Erbaş Beyaz TV ekranlarında yaptığı açıklamaya yönelik, 'Bu adam beni delirtecek! Çağırmayın şunu kanal kanal ya!' çıkışında bulunmasına vesile olmuştu.
'Çıkartmayın programlara demiş, o zaman bana bakmasın. Televizyon kumandası yok mu? Değiştirsin beni. Saçma sapan şeyler. Bu ülkenin hokkabaza değil, bilim adamına, ilim adamına ihtiyacı var. İrem şarkısını söylesin, bildiğini yapsın. Bize besteler yapsın, biz dinleyelim, mutlu olalım. Ben işimi yapayım' ifadelerini kullandı.
Önce, 'Haklısın hokkabaza ihtiyacı yok bu memleketin. Bilim, ilim der ki beni bu mention'dan çıkarın! Kız bu korkmuş benden, pasif pasif cevaplar veriyor. Kork zaten. Haydi bugün de reklamını yaptım pejmürde, iyisin!' dedi.
Ardından hızını alamadı,
'Ben bu herife durduk yere saplamıyorum bu arada. Katıldığı bir programda benim için 'Bipolar, acil tedavi görmesi lazım' diyen bir profesör kendileri. Temu'dan almış o profesör ünvanını. Cehalet akıyor, benimle bir kez muhabbet etmemiş birine bana tanı koyması. Ay gö*üm! Senin benden özür dilemen lazımken hala o ekşi suratını ekstra ekşitiyorsun ya kı*ımın profesörü!
Karşıma çık be oğlum, o yoluk saçlarını bi' güzel tarayayım!' ifadelerini kullandı.
İrem derici çok doğru söylemiş :-)
bilimle şu heifin adının yan yana yazılması bile bilime hakarettir 🤦
İrem Derici, zamanında Covid Türklere bulaşmaz diyen bu çakma profesörden çok daha erkek.