Oynayacakları Rolün Hakkını Verebilmek İçin Vücutlarını Mahvetmekten Çekinmeyen 15 Oyuncu

Rol için kilo alıp verirken hasta olan da var, yorgunluktan hareket bile edemeyen de...

1. Charlize Theron, Tully filmi için 22 kilo aldı...

Tully'deki rolü için 22 kilo alan Theron, karaktere yakınlaşmak ve onun neler hissettiğini anlayabilmek için bu yöntemi uygun bulduğunu açıklamıştı. Theron, kilo almak için çok fazla işlenmiş gıda ve şekerli içecekler tüketti.

2. Çağatay Ulusoy, iptal olan projesi için 100 kiloya ulaştı...

110 kiloluk Koca Yusuf'u canlandıracağı sinema filmi için kilo almak zorunda kalan Ulusoy'un tam olarak kaç kilo aldığını bilmiyoruz ancak yine de iki fotoğraf karşılaştırıldığında neredeyse bambaşka biri var! Ancak ne yazık ki Ulusoy'un aldığı kilolar boşa gitti çünkü proje iptal edildi.

3. Yeşim Ceren Bozoğlu, O Hayat Benim dizisi için 2.5 ayda 20 kilo aldı...

Bozoğlu, O Hayat Benim dizisinde yer almadan önce karaktere hazırlanmak için 2.5 ayda 20 kilo aldı! Rol için kilo alması hakkında 'Güzellik umurumda değil, oyunculuk satıyorum.' açıklamasını yapan Bozoğlu, rolle bütünleşerek takdir kazandı.

4. Chris Hemsworth, In the Heart of the Sea projesi için 15 kilo verdi...

Hızlı bir şekilde kilo verebilmek için günde yalnızca 500 kalori alan ve çekim günlerinde bile antrenman yapmak zorunda kalan Hemsworth, oldukça başarılı bir şekilde bu süreci tamamladı.

5. Elçin Afacan, Bir Aile Hikayesi dizisi için 20 kilo aldı...

Bir Aile Hikayesi dizisinin sevilen oyuncusu Afacan, rol için 20 kilo aldı! Rol için aldığı kilolardan şikayetçi olmayan Afacan'ın hayranları da onun kilolu halini daha çok sevdiklerini her fırsatta dile getiriyor.

6. Gupse Özay, iki farklı proje için toplamda 22 kilo aldı ve 21 kilo verdi...

Deliha filmi için 15 kilo alan Özay, film çekimleri bittikten sonra Görümce filmi için 21 kilo verdi. Görümce filminin ardından Deliha'nın 2. filmi için yeniden 7 kilo alması gereken Özay, hızlı kilo alıp vermekten dolayı hipotiroid, haşimato, karaciğer yağlanması ve hipoglisemi tedavisi görmek zorunda kaldı.

7. Adam Driver, Silence filmi için 23 kilo verdi...

Driver, Silence filmi için 23 kilo vermek zorunda kaldı. Kilo verme sürecinde enerji kaybeden Driver, sürekli yorgun hissettiği için film çekimlerini rahat bir şekilde tamamlayabileceğini düşünmemiş.

8. Berke Üzrek, Aliya dizisi için 24 kilo aldı...

Aliya İzzetbegoviç’in hayatının anlatıldığı Aliya dizisinde yer alan Üzrek, dizideki rolü için 24 kilo aldı. Dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından hızlı bir şekilde kilo vererek eski kilosuna kavuştu.

9. Ezgi Mola, Organize İşler 2 için 1.5 ayda 10 kilo verdi...

Organize İşler 2'deki Lerzan Berrak karakteri için 1.5 ayda 10 kilo veren Mola, filmdeki haliyle çok beğenildi. Aynı filmden bir başka kilo hikayesi de Yılmaz Erdoğan'ındı. Erdoğan da filmdeki rolü için 6 kilo verdi.

10. Anne Hathaway, Les Miserables filmi için 11 kilo verdi...

Les Miserables filmi için 11 kilo veren ve saçlarını kazıyan Hathaway, diyeti boyunca humus ve turp yiyerek beslendi. Ayrıca Hathaway'in söylediğine göre açlıktan ölüm döşeğine gelmiş.

11. Uğur Yücel, Familya dizisi için 30 kilo verdi...

10 bölüm süren Familya dizisi için 30 kilo veren Yücel, diziden sonra beslenme şeklini tamamen değiştirdi. 30 kilonun ardından kilo vermeye devam eden Yücel, protein ve sebze ağırlıklı besleniyor ve ekmeği de hayatından tamamen çıkardı.

12. Hande Erçel, Güneşin Kızları'nda rolü alabilmek için 1 haftada 5 kilo verdi...

Güneşin Kızları ile adını duyuran Erçel, Güneşin Kızları'ndaki Selin rolüne seçilebilmek için kilo vermesi gerektiği söylenince 1 haftada 5 kilo verdi. Bu süreçte öğünlerini yalnızca çorba ve su içerek geçirdi.

13. Colin Farrell, The Lobster filmi için iki ayda 20 kilo aldı...

Farrell, iki ayda toplam 20 kilo alarak, The Lobster filminde mükemmel bir oyunculuk sergiledi. Kilo almak için öğün başına 4.000 kaloriden fazla almak zorunda kaldı. Kaloriyi tamamlamak için bol bol dondurma yiyen Farrell, soğuktan başının ağrımaması için dondurmayı mikrodalgada ısıtarak yiyormuş.

14. Kıvanç Tatlıtuğ, iki ayrı proje için 20 kilo verdi...

İlk olarak Kuzey Güney dizisi için 13 kilo veren Tatlıtuğ, Kelebeğin Rüyası filmi için 7 kilo daha verince tanınmayacak hale geldi. Tatlıtuğ'un bu kadar kiloyu kısa sürede nasıl verdiği bilinmese de yakışıklı oyuncunun iddiasına göre kilo vermek için özel bir diyet uygulamadı.

15. Aras Bulut İynemli, Tamam Mıyız? filmi için 9 kilo verdi...

Tamam Mıyız? filmi için 9 kilo veren İynemli, bu süreçte oldukça yoğun bir şekilde antrenman yaptı. Haftada üç gün fitness ve crossfit, iki gün de kick boks yaptı, protein ağırlı beslendi ve şeker ile unlu mamulleri kesti.

Görünce 'Nereden Nereye' Diyeceğiniz Rolleri Gereği Fiziksel Dönüşüme Uğrayan 17 Ünlü Oyuncu
Bu Nasıl Bir Dönüşüm? Kilo Verme Azimleriyle Bizlere ‘Ben de Diyete Başlıyorum’ Gazı Veren 33 İnsan
Bu Değişim Değil Resmen Evrim! Lisedeki Halleriyle Şimdiki Hallerini Paylaşan 27 Kişi Sizi Çok Şaşırtacak

Popüler İçerikler

Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Son Sahnesiyle Yüreklerimizi Ağzımıza Getiren Kızılcık Şerbeti Pinko'dan Sürpriz Paylaşım
YORUMLAR
30.07.2020

Gupseye üzüldüm bok yoluna kilo alıp vermiş kızcağız... hadi efso bi film olur anlarım ama ikiside imdb max 2.1 :(((

30.07.2020

Hande Erçel keşke 5 kilo vermeden önce bi eğitim almayaı falan düşünseymiş.Zira iğrenç bi oyunculuğu var berbat..

30.07.2020

Ne kadar içten bir yorum. Güldüm :))

30.07.2020

Kilo alıp vermenin ustası Christian Bale'dir.

TÜM YORUMLARI OKU (9)