Oynaması Ücretsiz Marvel Rivals'ın Beta Tarihi Açıklandı

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve oyuncular tarafından merakla beklenen Marvel Rivals'ın kapalı beta tarihi nihayet gün yüzüne çıktı.

Overwatch benzeri yapısıyla dikkat çeken Marvel Rivals geçtiğimiz aylarda duyurulmuş ve tamamen ücretsiz olacağı da açıklanmıştı.

Marvel Games ve NetEase ortaklığıyla karşımıza çıkacak Marvel Rivals'ın kahraman havuzunu Marvel evreninin süper kahramanları ve kötü karakterleri oluşturacak. Oyunumuz 6v6 PvP, takım bazlı bir yapıya sahip olacak.

Marvel Rivals'ın kapalı beta süreci için de tarih geldi.

Dünyanın en büyük çizgi roman fuarı olan San Diego Comic-Con da deneyimlenebilecek oyunun kapalı beta süreci de aynı tarihte, yani 25 Temmuz itibariyle başlayacak ve 5 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Kapalı beta boyunca oyunu deneyimlemeye hak kazanan oyuncular ayrıca çapraz platform desteğiyle platformları dışındaki oyuncularla da eşleşebilecekler.

Gelelim esas soruya, Marvel Rivals ne zaman çıkacak?

Oyunun çıkış tarihi için henüz resmi bir açıklama yok. PC, Xbox Series X/S ve PlayStation 5 için çıkacak Marvel Rivals için bir tahmin yapmak gerekirse fazla beklememize gerek kalmayabilir zira bahsettiğimiz gibi oyun kapalı betada deneyimlenebiliyor.

İlginizi Çekebilir

Temmuz Ayında PlayStation Plus'tan Kaldırılacak Oyunlar Açıklandı
İlk Espor Olimpiyatları İçin Ev Sahibi Ülke ve Tarih Belli Oldu
Henüz Yeni Çıkan The First Descendant Şimdiden 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı Bile!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!