Övgün Ahmet Ercan'ın Yazacağı Kitap İçin Bir Depremzededen İstediği Şey Herkesi Çıldırttı!

6 Şubat'ta gerçekleşen deprem felaketinin yıkıcı etkileri hala devam ederken bir kesim 'normalleşmeye' başladı bile.

Geçtiğimiz gün, Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın 'Kolay değil çok büyük bir acı yaşadık. Çalışarak bunu yeneceğiz. Deprem kumkumasından çıkın artık' diyerek insanlara akıl vermesi tartışma yaratmıştı hatta. Bugün ise, depremle ilgili bir kitap yazdığını ve depremzedelerden yaşadıklarını paylaşmalarını istediğini söyleyen bir tweet atan Övgün Ahmet Ercan, tekrar insanları çıldırttı.

Gelin detaylara hep birlikte bakalım.

Asla depremzedeler kadar olmasa da 6 Şubat deprem felaketi şüphesiz ki tüm Türkiye'yi sarstı.

Sıcak yatağımıza girmekten, yediğimiz yemekten bile utandığımız bu zor günlerde bir kesim deprem sürecini aşmamız gerektiğini ve hayatın devam ettiğini söyleyerek "normalleşmeye" başladı bile.

Geçtiğimiz gün, Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın "Kolay değil çok büyük bir acı yaşadık. Çalışarak bunu yeneceğiz. Deprem kumkumasından çıkın artık" diyerek insanlara akıl vermesi tartışma yaratmıştı hatta.

Detaylardan burada bahsetmiştik:

'Deprem Kumkumasından Çıkın Artık' Diyerek Millete Akıl Veren Övgün Ahmet Ercan'a Tepkiler Gecikmedi

Depremle ilgili bir kitap yazdığını ve depremzedelerden yaşadıklarını paylaşmalarını istediğini söyleyen bir tweet atan Övgün Ahmet Ercan, tekrar insanları çıldırttı.

Gerçekten inanılmaz...

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Celal Şengör ile İlgili Taciz İddialarını Tekrar Gündeme Getiren Furkan Bölükbaşı Tartışma Yarattı
'Keyifler Yerinde mi?' Şahan Gökbakar BTK'nın Açıklama Yapmadan Ekşi Sözlük'ü Kapatmasına Sert Bir Çıkış Yaptı
Sokak Köpeklerini Organize Bir Şekilde Katletmeyi Planlayan Kişinin Söyledikleri Kan Dondurdu!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
24.02.2023

lütfen uzun uzun yazar mısınız mı demiş o :OOOO vay a.q 15 saniyeden uzun küfür etmeden ne zaman ve nasıl yaşıcaz bu ülkede

24.02.2023

Adamcağızın ne suçu var ? Ayrıntılı ayrıntılı adam gibi anlatım yapılmazsa hiçbir etki yaratamazsın insanlar.ne oluyor ne bitiyor ne yapmalı, nasıl yapmalı ayrıntılarda gizli.beni enlazdan çıkardılar deyip, sussan kime ne faydası olacak ? Tamam adam kendi faydası için bunu istiyor olabilir ama birilerine de ders olacak, empati yaptıracak.hayatın gerçeklerini öğretecek.ben şahsen ayrıntılı bir şekilde anlattırılmasından memnun olurdum.insanlar benim yaşadıklarımı önemsiyor, merak ediyor diye.eee anlatmak istemeyen anlatmaz zaten.ne var bunda ?.gereksi gereksi tepkiler.millet de öfkesini hep en gereksiz kişilere kusuyor.hakedene kusun bari ?

26.02.2023

Valla pek alakası yok. Uzuun uzun anlatmalarını istiyor çünkü kopyala-yapıştır-ciltle-paketle-sat yapacak. Hani çıkıp kendi uzmanlık alanına sürekli vurgu yapıyor ya, insanların göçük altında yaşadıkları travmalar da onun uzmanlık alanı filan değil. Yine de çok ilgileniyorsa kalkar gider depremzedeleri ziyaret eder, konuyu anlatır, yer almak isteyip istemediklerini sorar, karşı taraf isterse dinler, notlarını alır falan filan. Böyle oturduğun yerden bana uzun uzun yazın demekle olmaz bu işler. O zaman ben de yakın geçmişteki ekonomik kriz dönemi hakkında kitap yazacağım. Bana son 5 yıldaki ekonomik gidişatınızı uzun uzun yazın gönderin de bir faydanız olsun...

24.02.2023

türkiyede herhangi bir şeyin magazinsel boyutu olmayacağı ihtimali yok artık.. gamsız p*zevenk

TÜM YORUMLARI OKU (14)