Overwatch 2 Eskiye Dönüyor: Overwatch'ın 6v6 Maçları Geri Gelebilir

Blizzard'ın oynaması tamamen ücretsiz takım bazlı rekabetçi FPS oyunu Overwatch 2 ilk oyunu özleyen oyuncuları sevindirecek bir değişikliği gündemine aldı.

2016'da yılın oyunu da dahil olmak üzere pek çok ödül toplayan Overwatch'ın ardından gelen Overwatch 2 pek de olumlu eleştirilerle karşılanmamıştı.

Ücretli olan ilk oyunun ardından 2022 yılında karşımıza oynaması tamamen ücretsiz olarak çıkan Overwatch 2 geliştirme aşamasında karşılaştığı zorluklar, Blizzard'ı zora sokan taciz davaları ve oyuncuların eleştirileri sebebiyle büyük bir açmaza girmişti. Overwatch'ın veteran oyuncuları ise hem tutulmayan sözler, hem de oyunun değişen yapısından hayli şikayetçi.

5v5 takım bazlı oynanışa sahip Overwatch 2, ilk oyunun 6v6 oynanışına geri dönebilir.

Koltuğu Jeff Kaplan'dan devralan Overwatch 2'nin yönetmeni Aaron Keller tarafından yapılan açıklamaya göre 6v6 oynanış formülü masadaki ihtimaller arasında. Oyunculardan gelen istekleri dikkate aldıklarını söyleyen Keller Overwatch 2'de 6v6 oynanış için gerekli analizleri yaptıklarını ve durumu değerlendirdiklerini ifade etti.

Overwatch 2 yeni güncellemeler ve modlarla da desteklenmeye devam edecek.

6v6 oyun moduyla ilgili değerlendirmelerin yanı sıra oyuna eklenecek yeni oyun modları üzerinde de çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. Geçtiğimiz günlerde Transformers ile işbirliğine giden Overwatch 2'de şimdilerde ise Olimpiyat temalı oyun modları oyuncuların deneyimlemesine açık vaziyette.

İlginizi Çekebilir

Riot Games'in Ücretsiz Dövüş Oyunu 2XKO'dan 10 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı
Steam Fiyatı 490 TL'yi Aşan Aksiyon Dolu Oyun Epic Games Store'da Bedava
Steam Ücretsiz Demoları Öne Çıkartıyor: Daha Kolay Erişebileceğiz

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!