Otomobille Ambulansın Önünü Kesip Camları Yumrukladı!

Mersin’in Tarsus ilçesinde otomobili ile önünü kestiği ambulansın camını yumruklayan M.E. (56), gözaltına alındı. Saldırı anı ambulanstaki çalışan tarafından cep telefonuyla görüntülenirken, M.E. sevk edildiği adliyede adli kontrolle serbest kaldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Öğretmenler Mahallesi'nde meydana geldi. Yolda bir ambulansın önü, 33 ADV 981 plakalı otomobil tarafından kesildi.

Otomobilden inen M.E., tehditte bulunarak ambulansın camını yumrukladı. Ambulansta bulunan 2 kadın sağlık çalışanı, paniğe kapılarak ağlamaya başladı. Çalışanlardan biri de bu anları cep telefonuyla görüntüledi.

Ambulans sürücüsü A.E.K.'nin farklı güzergahlara gitmesine rağmen M.E., bir süre daha takibi sürdürdü. A.E.K. durumu polise haber verdi. M.E. daha sonra otomobiliyle uzaklaşarak gözden kayboldu.

Sağlık çalışanlarının şikayeti sonrası M.E. gözaltına alındı. İfadesinde, "Kalp hastası babam fenalaştığı için çağırdığım ambulans geç geldi. Bu sırada tartışırken hastayı almadan geri döndüler. Geri dönmeleri için otomobilimle takip ettim. Dönmediği için camı yumrukladım, pişmanım" diyen M.E., sevk edildiği adliyede adli kontrolle serbest bırakıldı.

İşte o görüntüler...

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
11.08.2024

Niye serbest bırakıldı? Tekrar sağlıkçıları dövebilsin diye mi? 🤬

11.08.2024

CHP li olsaydi ve hic sucu olmasaydi kesin alirlardi..

11.08.2024

Ne mal insanlar var yaa. Baban orada kalp krizi geçirirken sen gelen Ambulansı azarlama derdine düşersen onlar da basar gider !! Canlarını yolda bulmadılar, seninle tartışıp silah çekmeni tabiki beklemeyecekler. Bırak işlerini yapsınlar, baban kaldırılsın hastaneye önce bi, sonra gerekli mercilere yaparsın şikayetini Ambulansla ilgili. Gerizekalı.. Baban can derdindeyken sen neyin showundasın !?!?

12.08.2024

Ben yine de basıp gideceklerini sanmıyorum, hastayı alıp giderlerdi dediği gibi olsa bile. Taraflı/yanlı anlatıyor gibi görünüyor. Bir de sağlıkçıları dinlemek lazım. İnan akrabalarımda bu tiplerden o kadar çok var ki kullandıkları kelimelerden bile anlayabiliyorum bir yaştan sonra.

11.08.2024

Adli kontrolle niye serbest bırakıyorsun bir daha yapsın diye mi. İçerde yatsın 3-5 ay aklı başına gelsin. Ama yok çok hümanist bizim adaletimiz...!

TÜM YORUMLARI OKU (11)