Otomobilini Kaldırıma Park Eden Sürücüye İlginç Not: Değerli Öküz...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, otomobilin kaldırıma park etmesine 'not' ile tepki gösterildi. Otomobilin camına asılan 'Değerli öküz, aracını düzgün yere park et' yazısı görenleri şaşırttı.

Bursa İnegöl ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde, kimliği belirsiz otomobil sürücüsü, aracını, yasak olmasına rağmen kaldırımın üzerine park etti.

"Değerli öküz"

Kaldırımdan geçen yayalardan biri ise tepki olarak kağıt üzerine 'Değerli öküz, aracını düzgün yere park et' yazarak otomobilin camına astı. Yazıyı görenler şaşkınlık yaşarken, notu kimin yazdığı merak konusu oldu.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
21.10.2021

yazıyı yapıştırmadan önce sağa sola bi bakın öküz yakınlardaysa size zarar verebilir. Burası Türkiye.

iyi yapmış. bir de ben de şimdi kiralık araç kullanmaya başladım. Moov kullanıyorum lakin şöyle bir kaç sıkıntı var araçlardaki mıknatısı telefon tutucuları çalıyorlarmış. Buradan da seslenmek istiyorum. Lütfen almayın. Yani onları sizden sonra kullanan insanlar da var. Hayır araban yok. Kiralık araca biniyorsun. Kiralık araç içindeki Araç içi telefon tutucuyu alıyorsun. Hayır araban yok. Alıp napcan. Araban yok yani!!! Arkadaşlar moov sizin şahsi arabanız değil bunu unutmayın. İçini sizden sonraki kullanıcı için temiz bırakın. Asmış maskeyi direksiyona park etmiş evinin önüne de oh sabah uyandığında bulamayacaksın yerinde ben aldım arabayı

21.10.2021

Fotoğrafta en solda, yani bu arabanın 10 metre ötesinde kaldırıma parketmiş bir araç daha var. Ona da yazmışlar mı acaba? Sanmıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (5)