Otomobilini Çamaşır Suyuyla Yıkadıktan Sonra Fenalaşıp Hayatını Kaybetti

Antalya'da otomobil tamircisi Mesut Saygın (41), aracını çamaşır suyuyla yıkadıktan sonra rahatsızlanınca hastaneye başvurdu. Serum takıldıktan sonra evine dönüp yeniden rahatsızlanan Saygın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, dün öğle saatlerinde Kepez ilçesi, Gündoğdu Mahallesi'nde meydana geldi. Otomobil tamir işiyle uğraşan Mesut Saygın, öğle saatlerinde otomobilini çamaşır suyu ile yıkadı. Aniden rahatsızlanan Saygın, otomobiline binip, evinin yakınındaki özel bir hastaneye gitti.

Burada tedaviye alınan Saygın'a serum bağlandı. Saygın, daha sonra evine geri döndü. Evindeyken yeniden fenalaşan Saygın için ailesi, 112 Acil Servis'i aradı. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, Mesut Saygın'ı ambulansla hastaneye götürdü. Saygın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ölüm nedeni, otopsinin ardından belirlenecek Saygın'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere ailesi tarafından Aydın'a götürüldü.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
YORUMLAR
22.03.2021

Allah rahmet eylesin. bu çamaşır suyu çok tehlikeli bir kimyasal özellikle kapalı alanlarda kullanıldığında uzak durulmalı. Ev hanımlarıda banyoları bu şekilde temizliyorlar ben bile bir gün fenalaşmıştım. Eşim çamaşır suyu ile temizlemiş komşuya gitmiş bende acil eve lavaboya gittim şüphelendim ama iş acil olunca 15 dk maruz kaldım sonrası miğde bulantısı baş dönmesi derken acillik olmuştum.

23.03.2021

Çok üzüldüm hastaneye de gitmiş oysa ölmek üzere olan adama serum verilip yollanmış nasıl anlaşılmamış , ülkede abuk sabuk reklam kuşağı yerine bilinçli reklam da koyulsun çamaşır suyuyla hiç bir deterjan karıştırılmaz diye miktarı vs belirtilsin başına gelmeyen az insan vardır bu durumu ben de aynen ölüyordum zor dışarı çıktım eve 2 gün giremedim geçmedi koku kimyasalı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ