Otomobili Çizildiği İçin Tartıştığı Site Görevlisini Öldürdü

Konya'da otomobilinin sağ kapısı çizilen Ahmet Ü. (32), görevini yapmadığı gerekçesiyle tartıştığı site görevlisi 2 çocuk babası Adem Topbaş'ı (24) bıçaklayarak öldürdü. 

Olay, bugün saat 21.40 sıralarında merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi Sebil Sokakta bir sitede meydana geldi. Ahmet Ü., oturduğu sitenin bahçesinde bina önüne park ettiği 06 YRV 60 plakalı otomobilinin sağ arka kapısında çizikler olduğunu fark etti. Bunun üzerine öfkelenen Ahmet Ü., apartman görevlisi Adem Topbaş'a, 'Otomobili çizmişler. Neden bakmıyorsun da çizdirdin?'' diye tepki gösterdi. İkili arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. İddiaya göre Ahmet Ü., sustalı bıçağının açılmaması üzerine Adem Topbaş'ın elindeki bıçağı kapıp, saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesiyle yaralanan Topbaş, kaçarak site bahçesindeki bir bakkala sığındı. Kanlar içinde yere yığılan Topbaş, ihbar üzerine çağrılan ambulansla kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesinde yaşamını yitirdi. Topbaş'ın 4 yaşında kızı ve 30 günlük bir oğlunun olduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçan Ahmet Ü. ise kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Site sakinleri, Ahmet Ü. ve Adem Topbaş'ın site bahçesinde sürekli sohbet edip, çay içtiklerini söyledi. Bekir Candan, 'Arabada çizik olduğunu söylemiş. 'Güvenlik kamerasına bakalım' denilmiş. Sonra bıçaklaşma olmuş. Aşağıda kan izleri var. Bakkala doğru gitmişler.' dedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Popüler İçerikler

Demet Evgar, Gülçin Santırcıoğlu'nun Sarhoş Haliyle Dalga Geçen Tansu Dayan'a Sağlam Bir Cevap Verdi!
İsrail İran'a Saldırı Başlattı: Tahran'da Patlama Sesleri Duyuldu!
Ölen FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Cenazesinde Yüz Gizleme Çabaları Dikkat Çekti
YORUMLAR
27.10.2021

kusura bakma ama senin arabanı da sikeyim ananı da sikeyim orospu çocuğu. sabah sabah başkasının çoluğuna çocuğuna yandık yine.

27.10.2021

lan nasıl bir oc'sun.. adamın 4 yaşındaki kızı ile 30 günlük oğluna yandım.. böylesine mühhebeti dayıcaksın shawshank hapisanesi gibi hapiseneye atacaksın.. ibretlik olsun diye yayınlayacaksın.. bak bakalım araba i,çin adam öldüren kalıyor mu ? yazık lan yazık o çocuklara yazık...

27.10.2021

Shawshank yine ılıman kalmış. bu pislik herifi anca Sleepers'taki tecavüzcü gardiyanların olduğu hapisane paklar bence.

27.10.2021

Çok eskiden tenefüslerde arabasının başına nöbetçi öğrenci diken hocalar vardı. Bu da öyle arabası 24 saat gözetlenecek sanmış heralde.

TÜM YORUMLARI OKU (13)