Otomobilde Matrah Düzenlemesi 1 Aralık'ta Başlayacak

1 Aralık itibarıyla hayata geçiriliyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) temsilcileriyle bir araya geldi. OYDER Başkanı Altuğ Erciş ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı görüşmede sektöre ilişkin fikir alışverişinde bulunurken, otomobildeki matrah düzenlemesi de gündeme geldi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Bakan Nebati, görüşme sırasında otomobilde matrah düzenlemesinde son aşamaya gelindiğini ve uygulamanın 1 Aralık itibarıyla hayata geçirileceğini belirtti.

Bakan Nebati, sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda ise, 'İstişare odaklı görüş ve önerilerin yanı sıra devreye aldığımız uygulamaların çıktılarını kapsamlı bir şekilde ele aldık ' ifadelerine yer verdi. Nebati daha önce yaptığı açıklamada da ÖTV oranlarında değişiklik olmayacağını, matrah tarafında düzenleme yapılacağını bildirmişti.

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
YORUMLAR
19.11.2022

Sanatçı bu eserinde ne anlatmak istemiş acaba

19.11.2022

1 aralık tarihine kadar sıfır araç sata bayilerde yaprak kımıldamayacak, 2.el satanlar ise mecbur fiyatı aşağı çekecek ve böylece yine yeni yeniden piyasayı alt-üst edeceğiz demek istemiştir.

19.11.2022

1 aralığa kadar sıfır veya 2.el satış yapan yerlerde durgunluktan öte sıfır iş olacak demektir. Üzüldüm mü hayır? Sıfır araç satan hangi bayiye gitsem extra maliyet çıkardılar. Zorla satmaya çalıştığı ve aksesuar dediği çöpleri almayı kabul etmediğim için bana araç satmayan bayiden bakan intikamımı almış. 1 aralık yetmez 15 aralık yapalım hepten delirsin sıfır araç satanlar.

19.11.2022

bugun 0 araç satan bayilerde yine araba yok paralarını aldilar gelecek arabalar opsiyon olmuş halde, kii şuan milyon adet araba olsun 2. gün kalmaz buna emin ol. bakan düzenleme yapsın bayi ve üretici ne yapacak fiyat arttirimina gidecek yine ayni fiyat baremine gelecek. 6 ay once aldigin 1.3 milyonluk araba suan 2.5milyon duzenleme degil düzme işi onun için elinizdekine sahip olup bakımı yaptırın keyfinebak

19.11.2022

Ureticeler artan maliyetler yuzunden zam yapacaklar matrah indirimi bir seye yaramayacak

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ