Otomobil İçerisinde Kadına Şiddet Kamerada

İstabul Kağıthane'de cadde üzerinde ilerleyen otomobil içerisinde bulunan bir kadın, sürücü koltuğunda bulunan erkek tarafından darp edildi. Şiddet anı başka bir aracın kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde Kağıthane Çağlayan'da meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde ilerleyen otomobil içerisinde bulunan bir kadın, sürücü koltuğunda bulunan erkek tarafından darp edildi. Şiddet anı ise öndeki aracın araç içi kamerasına yansıdı.

Görüntülerde erkek sürücünün anında bulunan kadını yumruk atarak darp ettiği görülüyor.

Kadına yönelik şiddeti görüntüleyen vatandaş olaya kayıtsız kalmadı, Çağlayan Polis Merkezi Amirliğine giderek ihbarda bulundu.

İşte o anlar 📹

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
YORUMLAR
14.09.2022

Artık kadına şiddet yada cinayet haberi olmadan geçen gün günden sayılmıyor sanki. Sebebi ne olursa olsun. Hayvanlar bile eşlerine şiddet uygulamıyor yahu.

14.09.2022

Otur araba da sen öyle inmek aklına gelmesin allah aşkına yaa yeter ! Böyle hanzolarla yolunuza devam ediyorsunuz..

14.09.2022

Kusura bakmayın ama Kadir Şeker olayından tutun kendi katili ile evlenen bir kız vardı adını hatırlamıyorum bu gibi türlü örnekler varken ben yolda görsem tanık olsam polisi ararım başka bir müdahalede bulunmam. Kimse kusura bakmasın ama bunca örnek gözümün önündeyken sonrasında kendini döven adamı affedecek, savunacak koynuna alacak sevecek koruyacak o kadar salak kadın hemcinsim varken polise bildirmek dışında kılımı kıpırdatmam. Sonuçta bende canımı hayatımı yolda sokakta bulmadım ‼️

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ