Otobüsteki Dezenfektanı Kendi Şişesine Dolduran Yurdum İnsanı

Gün geçmiyor ki bir başka olaya şaşırmayalım... Yurdum insanı, otobüste vatandaşların kullanması için konulan dezenfektanı kendi şişesine doldururken görüntülendi.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
05.08.2020

devletin verdiği otomobillerdeki benzini kendi arabasına dolduran kamu çalışanlarını da haber yapın, özellikle polisleri. O göt var mı sende onedio?

05.08.2020

O göt sendr var mı? Yaz twittera.İki haftaya içerdesin

Pasif Kullanıcı
05.08.2020

Yastık altında altınları olan üç katlı evinin ikisini kiraya veren yine de boş mezar bulsa içine girecek olan anadolu insanı

06.08.2020

Üç katlı evinin ikisimi? Gene iyiymiş. Üç katlı evinin üçünü de kiraya verip kamyonet kasasında uyuyan insan tanıyorum. Hayır yani anlamıyorum bu insanları para rahat yaşamak için kazanılır. Bir sürü evim varken sefil gibi yaşayacaksam, küçük tüp üzerinde menemen pişirip sandık tepesinde yiyeceksem, millet deniz kum güneş tatil yaparken "Üç kuruş fazla olsun ne zararı var" diye eşek gibi çalışacaksam ne yapayım ben o paraları? Hani derler ya para araç değil amaç olmuş diye, o

05.08.2020

Yurdum İnsanı!!!! bu tabiri kullanmayin artik!!!! bu ve bunun gibi serefsizler bu yurdun insani olmamali..hatta insan olmamali....utanmaz arlanmaz reziller!!! Yurdum İnsanı diyerek BASITlestirmeyin...komik falan degil!!!!!

06.08.2020

Her yerde var bunlar birisi de dememiş "Beyefendi ne yapıyorsunuz? Nezaketen beyefendi diyorum ama!" diye. ABD'de ki bir paylaşımda bir fotoraf vardı pisliğin teki marketteki rölon fondöteni açıp koltuk altlarına sürmüş. Kılları olduğu gibi üzerinde duruyor. O da Amerikan insanı işte beleşçi her yerde beleşçi millet kendine yakıştırıpta tamah ediyorsa ne yapacaksın ki!

TÜM YORUMLARI OKU (15)