Otobüste Rezil Olup Yerin Dibine Girdikleri Anları Anlatırken Hepimizi Gülme Krizine Sokan 25 Kişi

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
02.09.2020

Minibüste tıka basa ayaktaydık, polis çevirmesi var die haber gelince şöföre hepiniz çömelin die bağırdı. Ayakta yolcu yasak. Herkes çömeldi olduğu yere ama tabi daha çok yer kaplanıyo çökünce sığmadık. Ben açıkta kaldım, yarı çömelebildim bi taraftan da şöför çök eğin kafanızı diye bağırıyor. Eğdim kafamı yarı çökerek. Arkamda bi adam varmış. Adam 3 liraya milletin götünü ağzımıza soktunuz dur incem ben diye bağırdı. Millet dediği ben. :(

02.09.2020

ahahahahahshshdhshags

01.09.2020

Bilen bilir adana'nın meşhur 7/C otobüsünü, yol boyunca birine hayat hikayenizi üç defa anlatabilirsiniz. Şehrin bir ucunu öteki ucuna bağlar ama ne bağlamak, 7/C otobüsüne bindiğim birgün yol boyunca bütün hayatımı sorgularken uyuyakalmışım, yanımda oturan çocukta uyuyakalmış ama omzumda, inecek kimse kalmayınca şöför bey tarafından uyandırıldık ve birbirimize bakıp çığlık atmıştık, kendi adıma ben bir anlık zaman makinesiyle oraya ışınlandığımı falan düşündüm, çok utanmıştım ama gün sonunu muzlu süt içerek tamamlamıştık :)

01.09.2020

Trenle Mersin'den Adana'ya giderken karşılıklı dörtlü koltuklara oturmuştum. Tren, Adana Garı'na girdi. Yavaşlamaya başlayınca ayağı kalktım ve aniden durdu. Amazon Ormanlarında kesilen ağaçlar gibi karşımdaki dayının üstüne düşmüştüm.

01.09.2020

Reis o nasıl tabir be. 😂 Çok yaşa emi.

TÜM YORUMLARI OKU (29)