YETER ARTIK! Otobüste, Arkasındaki Erkeğin Tacizine Uğrayan Kadın O Anları Kaydetti

Otobüste dümdüz otururken arkasındaki erkek tarafından taciz edilen kadın o anları kaydetti.

Videoyu çeken kadın o anları kaydederken tacizi de şoföre bildirdiğini ancak tacizcinin sadece otobüsten indirilmek ile kaldığını yazdı...

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
08.08.2021

Başka platformlarda bunun gerçek olmadığını söyleyen yorumlar okudum. Ya da niye böyle yapmadın, şöyle yapmadın hiç inandırıcı değil, yazmışlar. Bunları yazanlar da erkek. Siz hayatınızda hiç tacize uğramamışsınız belli. Taciz anında ne olduğunu anlayamıyor insan, korkuyor. Donup kalıyorsun. Lütfen oradan ahkam kesip durmayın.

12.08.2021

Klavye delikanlılığı yapıyorlar işte

08.08.2021

Bir süre de olsa kaydetmesi iyi olmuş. Belki kadın yalan söylüyor diye ağlayan it sürüsü dolabilirdi çünkü zaten sonra şikayetini yapmış. Elini ayağını...

09.08.2021

Kaydetmesini ben de takdir ettim ve umarim adam cezasini ceker. Ama ortada ispat yoksa, kadinin yalan soylemesi ihtimalini bulundurmak bir itlik emaresi degildir.

09.08.2021

Bravo işte böyle videoya alacaksınız. Hatta keşke bir de arkasını dönüp ne yapıyorsunuz diye sorsaymış videoya alırken. Şoföre şikayet ederken de çekmeye devam etseymiş. Herkes de nedense bir olayın üstünü kapatalım tatsızlık çıkmasın havası oluoyr.

TÜM YORUMLARI OKU (35)