Otobüse Kanoyla Binmek İsteyenlerle Şoför Arasında Gerçekleşen Yumruklu Kavga

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kanoyla otobüse binmek isteyen çift ile otobüs şoförü arasında tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra yumruklu kavgaya dönüştü.

Otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan o görüntüler...

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
24.02.2018

eline sağlık şoför abim. biz gezginiz her haltı yeriz kafasındaki şımarık tiplerden gına geldi. kanoyla otobüse mi binilirmiş be. bu kadar şımarıklık, bencilik görmedim. gidip efendi gibi taksiye bineceksin arkadaş. bu ne saçma şey.

25.02.2018

gezgin ve simarik mi ? kanoyla taksiye mi binsin ? olm siz gercekten malsiniz ve sadece bu ülkede yasamayı dibine kadar hakediyorsunuz..

24.02.2018

şöför haklı diyenin aklına şaşarım. Ne demek önce diğer yolcular binsin. Kano ya da valiz adam sırasını başkasına vermek zorunda değil. Titanic’i otobüse sokmaya çalışıyormuş gibi tepkiler vermeyin. Ayrıca şoför ilk başta olmaz diyecekken, karşı tepki alınca yolcular bir binsine çevirdi.

Pasif Kullanıcı
24.02.2018

Bazıları yolcu da artist, şımarık falan demiş. Elinde kano olan sporcu bir çocuk. Hemen bir artist damgası yapıştırdınız. Ama orda gariban köylü bir dede nene çuvalı için aynı mücadeleyi verseydi, çoğunuz şöförü suçlayacaktınız. Ezik olanın tarafını tutmaktan vazgeçin. Şöför basbaya itlik yapıyor. Yolcu açıklıyor koyabiliriz, yer kaplamaz vs. Belli ki çoğu yere taşımışlar kanoyu. Anlam veremiyorlar. Neden diğer yolcuların binmesi için bekletiyorsun? Kadın diyor bu da eşya. Diline dolamış diğer yolcular da binsin. Lan havaalanında zaten bütün yolcular binince onlara yer kalmıcak belli bir şey. Yanında kız olunca diklenmiş falan tarzında yorumları okudum. Sizin yanınızda eşinizi biri azarlasa ne yapardınız merak ediyorum?

TÜM YORUMLARI OKU (40)